Οι 26 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές γραφικών για Android

Τρίτη 24 Μαΐου 2022

Οι 26 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές γραφικών για Android

read

Η επεξεργασία γραφικών είναι μία από τις πιο αγαπημένες κατηγορίες. Αναπτύσσονται, και ήδη υπάρχουν δωρεάν εκατοντάδες εφαρμογές. Ωστόσο, λίγες είναι αυτές που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα τους.
Σήμερα ξεχωρίσαμε 26 από τις καλύτερες  αυτού του είδους, αφού δοκιμάσαμε πολλές από αυτές. Όπως καταλαβαίνετε, είναι τεχνικά αδύνατο να κατεβάσουμε και να δοκιμάσουμε όλες τις υπάρχουσες εφαρμογές στο Google Play Store, επομένως είναι πιθανό να υπάρχουν ακόμη εφαρμογές που είτε δεν τις έχουμε ανακαλύψει είτε δεν τις έχουμε δοκιμάσει. Παρ΄όλα αυτά, επειδή τα άρθρα μας είναι δυναμικά, αυτό σημαίνει ότι πάντα θα εμπλουτίζονται με νέο περιεχόμενο. Το Snapseed είναι μια εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών που παράγεται από την Nik Software, θυγατρική της Google, για iOS και Android που επιτρέπει στους χρήστες να βελτιώνουν τις φωτογραφίες και να εφαρμόζουν ψηφιακά φίλτρα. Πρόκειται για ένα ένα ολοκληρωμένο εργαλείο επεξεργασίας φωτογραφιών επαγγελματικού επιπέδου το οποίο έχει δημιουργηθεί από την Google με εργαλεία και φίλτρα.
2


    


Το Adobe Photoshop Express είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών και δημιουργίας κολλάζ για εύκολη, γρήγορη και δυναμική επεξεργασία σε κινητές συσκευές. Απολαύστε δωρεάν περισσότερες από 60 επαγγελματικές εμφανίσεις και σύνθετες διορθώσεις. 

3


Πρόκειται για μία εφαρμογή που όχι μόνο το εγγυάται αλλά μέσα από το απλό αλλά περιεκτικότατο μενού του θα σας δώσει δυνατότητες επεξεργασίας που πολύ δύσκολα θα βρείτε σε άλλα παρόμοια δυναμικότητας προγράμματα, κατ΄αυτό τον τρόπο μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος των φωτογραφιών σας, να τις περικόψετε, να ρυθμίσετε την καμπύλη φωτισμού, να τις περιστρέψτε να προσαρμόσετε τη φωτεινότητα, την αντίθεση, τον κορεσμό και την ευκρίνεια της φωτογραφίας είτε αυτόματα είτε χειροκίνητα, να ρυθμίσετε τα χρώματα, να προσθέσετε κορνίζες, εικόνες clip art, κείμενο, να προσθέσετε εφέ και αν θέλετε να την ανεβάσετε απευθείας είτε στο Flicr, στο Facebook, είτε τέλος στο Twiter.

4


Το Photo Editor είναι μια απλή εύκολη αλλά πολύ ισχυρή εφαρμογή για επεξεργασία εικόνων. Προσαρμόστε το χρώμα, προσθέστε εφέ, περιστρέψτε, περικόψτε, αλλάξτε το μέγεθος, καδράρετε και ζωγραφίστε πάνω στις φωτογραφίες σας. Οι επιλογές προσαρμογής χρώματος περιλαμβάνουν απόχρωση, κορεσμό, αντίθεση και φωτεινότητα.5


Δημιουργήστε εξαιρετικά κολλάζ, αναμείξτε φωτογραφίες, καλλιτεχνικές selfies με πρωτότυπα σχέδια και φτιάξτε μοναδικές φωτογραφίες. Το PicsArt σας προσφέρει αποτελεσματική βοήθεια, ώστε να έχετε έμπνευση και να δημιουργήσετε όμορφες εικόνες οπουδήποτε βρίσκεστε και όποια στιγμή το θελήσετε αφού περιλαμβάνει εκατοντάδες εργαλεία επεξεργασίας εικόνων και φωτογραφιών, προσαρμόσιμα φίλτρα και εφέ, κείμενα, αυτοκόλλητα και επικαλύψεις εικόνων, εξαιρετικές δυνατότητες κολλάζ, υποστήριξη φωτογραφικής μηχανής, Webcamera, εργαλείο σχεδίου και ζωγραφικής και προηγμένου τύπου καλλιτεχνικά πινέλα. Εν κατακλείδι, αποτελεί για τον υπολογιστή και το κινητό σας ένα πανίσχυρο πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών, ίσως από τα καλύτερα δωρεάν και σας παρέχει ένα ευρύ φάσμα εργαλείων επεξεργασίας.

6Το Photo Effects Pro είναι ένας απλός και διασκεδαστικός τρόπος για να βελτιώσετε τις φωτογραφίες σας. Εξοπλισμένο με 40+ φοβερό φίλτρα και εφέ και δυνατότητες όπως το να προσθέστε κείμενα με ωραίες γραμματοσειρές, αυτοκόλλητα, υπέροχα πλαίσια και να περιστρέψετε να μετακινήσετε ή κάνετε ζουμ με τα δάχτυλά σας.

7


Πρόκειται για μία εξαιρετική εφαρμογή επεξεργασίας γραφικών για συσκευές Android,  που σας προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας. Περιλαμβάνει μια σειρά από φανταστικά εφέ, φίλτρα, πλέγματα και εργαλεία σχεδίασης που θα σας βοηθήσουν να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας και να δημιουργήσετε εντυπωσιακά κολάζ, ακόμα κι αν δεν έχετε επεξεργαστεί ποτέ κάποια φωτογραφία πριν. Μέσω της εφαρμογής μπορείτε να δημοσιεύσετε άμεσα τις φωτογραφίες σας στο Instagram, Whatsapp, Facebook κ.λπ. 8Το Pixlr είναι ένα από τα καλύτερα προγράμματα επεξεργασίας φωτογραφίας. Στα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνεται η δημιουργία κολάζ φωτογραφιών με μια ποικιλία από επιλογές για τη διάταξη και φόντο, εξισορρόπηση χρώματος σε ένα απλό κλικ με το Auto Fix, συνδυάστε επίσης πολλές φωτογραφίες και θα έχετε μια μοναδική εμφάνιση χρησιμοποιώντας Double Exposure, στιλιζάρετε την εικόνα σας ώστε να μοιάζει με ένα σχέδιο με μολύβι, αφίσα, και άλλα. Ρυθμίστε τη διάθεση της φωτογραφίας, με επικαλύψεις - ενισχύστε τον τόνο, και προσθέσετε σουρεαλιστικές αποχρώσεις. Τέλος, μόλις ολοκληρώστε την επεξεργασία σας, μοιραστείτε το έργο σας απευθείας στο Instagram, το Facebook, το Twitter, ή άλλα αγαπημένα σας κοινωνικά δίκτυα.

9Το sketch camera είναι μία εκπληκτική εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα μέσω της οποίας μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες, να καταγράψετε βίντεο και ανακαλύψετε έναν διαφορετικό κόσμο γύρω σας. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά καλλιτεχνικά εφέ διαθέσιμα, συμπεριλαμβανομένων των σκίτσων, καρτούν, σχέδια με μολύβι, ζωγραφική, λάδι, ακουαρέλα, αφίσα και πολλά άλλα, και όλα αυτά σε πραγματικό χρόνο με επιλογή ώστε να προσαρμόσετε την ποιότητα βίντεο ανάλογα με τις δυνατότητες της συσκευής σας, εναλλαγή μεταξύ μπροστινής και πίσω κάμερας και δυνατότητα προεπισκόπισης.

10Με το AfterFocus, μπορείτε να δημιουργήσετε φόντο DSLR-στυλ θολές φωτογραφίες με απλή επιλογή περιοχής εστίασης. Επίσης, παρέχονται διάφορα εφέ φίλτρων για να δημιουργήσετε την πιο φυσική και ρεαλιστική φωτογραφία. Επιλέγοντας μια περιοχή εστίασης με μεγαλύτερη ακρίβεια, μπορείτε να επιτύχετε πιο φυσικές-επαγγελματικές εικόνες. Απλά επισημάνετε τις περιοχές που θέλετε, το AfterFocus αναγνωρίζει αυτόματα την περιοχή εστίασης με ακρίβεια, ακόμη και για ένα αντικείμενο με πολύπλοκα σχήματα. Αυτή η αυτόματη λειτουργία σας επιτρέπει να εργάζεστε πιο γρήγορα.

11Όλα σε ένα, δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας, για να κάνετε κολλάζ φωτογραφιών, να προσθέστε κορνίζες φωτογραφιών με τις φωτογραφίες σας, αυτοκόλλητα, να δημιουργήσετε κινούμενα σχέδια και καρικατούρες, να αλλάξετε το χρώμα των μαλλιών σας, να συγχώνευση φωτογραφίες και να εφαρμόσετε πολλά άλλα εργαλεία για επεξεργαστείτε τις εικόνες σας. Μπορείτε να επεξεργαστείτε τις εικόνες με τη χρήση των κατάλληλων εργαλείων επεξεργασίας και να αλλάξετε τη φωτεινότητα, την αντίθεση, την έκθεση, την απόχρωση, τον κορεσμό και  πολλές άλλες παραμέτρους. Τέλος, μπορείτε να εφαρμόσετε μία σειρά από φωτογραφικά φίλτρα, όπως τα Vintage, Retro, grunge και πολλά άλλα.12Απλό και εύκολο στη χρήση πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών, που σας δίνει τη δυνατότητα να προσθέσετε εφέ στις εικόνες του κινητού σας. Μπορείτε να επεξεργαστείτε γρήγορα τις εικόνες στη συσκευή σας, και να τiw μοιραστείτε στο Facebook, το Flickr και άλλα κοινωνικά δίκτυα. Μπορείτε να αφαιρέσετε κάποιο πρόσωπο ή αντικείμενο από τη φωτογραφία σας, να ρυθμίστε τον κορεσμό, να προσθέστε τόνο, ή ακόμη και να προσθέσετε εφέ HDR, για να δημιουργήσετε ζωντανές, όμορφες εικόνες, να αφαιρέστε τα ανεπιθύμητα αντικείμενα από τις φωτογραφίες σας με ευκολία να επιλέξτε μία από τις 15+ κορνίζες για να προσθέσετε την τελική σας εικόνα και πολλά άλλα.

13Εφαρμόστε εκπληκτικά εφέ, επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες και δημιουργήστε εύκολα κολλάζ με δυνατότητα προσθήκης υπόβαθρων και κειμένου στην εικόνα. Περιλαμβάνει διαφορετικές διατάξεις κολλάζ συμπεριλαμβανομένων και πολύπλοκων σχημάτων.  

14Online εργαλείο επεξεργασίας φωτογραφιών όπου μπορείτε να να ανεβάσετε οποιαδήποτε φωτογραφία και να την επεξεργαστείτε προσθέτοντας διάφορα εφέ και frames, αναγνωρίζει αυτόματα τα πρόσωπα στις φωτογραφία και σας επιτρέπει να προσθέσετε εφέ ώστε να δημιουργήσετε μία αστεία φωτογραφία με μοντάζ. Βάλτε το πρόσωπό σας σε μια πινακίδα, μια σφραγίδα, ή σε κάποιο το έργο της τέχνης. Η λειτουργία του είναι πολύ απλή και αυτονόητη και δεν χρειάζεται καθόλου επεξηγήσεις, τα ευχάριστα νέα είναι ότι η εφαρμογή προστέθηκε στο windows store της Microsoft δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες των windows 8 και Windows 10 να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις δυνατότητές της. Διατίθεται και σαν εφαρμογή και για κινητά τηλέφωνα για όλα σχεδόν τα λειτουργικά συστήματα.


15


Ισχυρός επεξεργαστής φωτογραφιών, προσφέρει όλα τα προηγμένα εργαλεία και εκπληκτικά προκαθορισμένα φίλτρα φωτογραφιών και εφέ φωτογραφιών για επεξεργασία φωτογραφιών και βελτίωση εικόνων. Ανεξάρτητα από το αν είστε αρχάριος ή επαγγελματίας, το Lumii θα είναι η καλύτερη επιλογή σας ανάμεσα σε πολλές παρόμοιες εφαρμογές επεξεργασίας εικόνων. 

16


Το Photo Blender παρέχει τον απλούστερο και ευκολότερο τρόπο συγχώνευσης δύο ή περισσοτέρων εικόνων μαζί με τις επιλογές επεξεργασία και βελτιώσεων. Με τον τρόπο αυτό αυτό μπορείτε να δημιουργήσετε εκπληκτικές φωτογραφίες και να τις και βελτιώσετε. Μπορείτε να αναμίξετε και να μιξάρετε δύο ή περισσότερες εικόνες με τα προηγμένα εργαλεία ανάμειξης, που θα βρείτε επιλέγοντας το κατάλληλο φόντο, να βελτιώστε τις φωτογραφίες σας και να τις να κάνετε HD, να εφαρμόστε εφέ για να κάνετε τις εικόνες ακόμα πιο όμορφες, να τις περικόψετε για χρήση στα κοινωνικά δίκτυα ή άλλη χρήση, και τέλος να προσθέσετε πλαίσια, κορνίζες, αυτοκόλλητα, κείμενο και πολλά άλλα. 

17


Φτιάξτε φανταστικές συλλογές με κομψές και αστείες φωτογραφίες και με περισσότερα από 570 εφέ μέχρι σήμερα. Με δυνατότητες εκπληκτικών μοντάζ κορνίζες φωτογραφιών, κινούμενων εφέ και τα φίλτρων για φωτογραφίες θα κάνει τις φωτογραφίες σας δημιουργικές και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και να τις ορίσετε θέσει ως εικονίδιο επαφής, ώς ταπετσαρία, ώς υπογεγραμμένη εικονική κάρτα που θα στείλετε στους φίλους σας ή να τις μοιραστείτε σε οποιοδήποτε κοινωνικό δίκτυο. Εν ολίγοις μπορείτε να φτιάξετε κορνίζες φωτογραφιών, να προσθέσετε ρεαλιστικά εφέ στις φωτογραφίες σας, να κάνετε μοντάζ σε φωτογραφίες προσώπων, να προσθέσετε φίλτρα, να κάνετε κολλάζ και όλα αυτά μέσα από ένα υπέροχο πανεύκολο μενού. 

18


Το HDR Max σας παρέχει όλα εκείνα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να απολαύσετε και να κάνετε καλύτερες τις φωτογραφίες σας. Η μοναδική τεχνολογία φιλτραρίσματος σάς δίνει τη δυνατότητα να προσθέσετε εφέ HDR σε οποιαδήποτε φωτογραφία χωρίς την ταλαιπωρία πολλαπλών εκθέσεων. Το HDR Max είναι ένας πλήρως επεξεργασμένος επεξεργαστής φωτογραφιών με ενσωματωμένο ένα σύνολο ευέλικτων εργαλείων. Όλα τα εφέ διαθέτουν προεπισκόπηση σε πραγματικό χρόνο. Μπορείτε να κάνετε μεγέθυνση και να χρησιμοποιήσετε την προβολή διαχωρισμού για να δείτε τη διαφορά με το πρωτότυπο.19


Εξαιρετική εφαρμογή που θα μας βοηθήσει όχι μόνο να επεξεργαστούμε απλά τις φωτογραφίες μας αλλά μας δίνει ένα πολύ μεγάλο αριθμό ρυθμίσεων που δύσκολα μπορούμε να βρούμε ακόμη και σε πολύ καλά επαγγελματικά προγράμματα. Η λειτουργία του αρκετά απλή και το μόνο που θα χρειαστεί είναι να ανεβάσουμε τη φωτογραφία που θέλουμε να επεξεργαστούμε και να επιλέξουμε το είδος της εργασίας μας. Τέλος ένα ακόμη πολύ δυνατό χαρακτηριστικό της εφαρμογής είναι η δυνατότητα δημιουργίας εκπληκτικών κολάζ μέσα από δεκάδες έτοιμα πρότυπα αλλά κυρίως και μέσω της δυνατότητας που μας παρέχεται ώστε να τα επεξεργαστούμε και να τα τροποποιήσουμε. Όποια εργασία και να διαλέξετε θεωρώ κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι δεν πρόκειται να σας απογοητεύσει. 

20Αν ψάχνετε για κάποια δωρεάν αλλά ωστόσο επαγγελματικών προδιαγραφών εφαρμογή για το κινητό ή το tablet σας  για να βγάζετε καλύτερες φωτογραφίες και βίντεο νομίζω ότι το Free Camera είναι μονόδρομος.  Στα χαρακτηριστικά της εφαρμογής περιλαμβάνεται η δυνατότητα επιλογής για αυτόματη σταθεροποίηση, υποστήριξη για λειτουργίες εστίασης, προγράμματα σκηνών, χρωματικά εφέ, ισορροπία λευκού, ISO, αντιστάθμιση έκθεσης, κλείδωμα, ανίχνευση προσώπου, φακού, εγγραφή βίντεο (συμπεριλαμβανομένων του HD), τηλεχειριστήρια με χρονόμετρο (με προαιρετική αντίστροφη μέτρησης φωνής), λειτουργία αυτόματης επανάληψης (με δυνατότητα ρύθμισης καθυστέρησης), επιλογή λήψης φωτογραφίας με ήχο (π.χ., φωνή, σφυρίχτρα), ή με φωνητική εντολή. Περιλαμβάνει επίσης, διαμορφώσιμα πλήκτρα έντασης, επιλογή για να κλειδώσετε τον προσανατολισμό σε οριζόντιο ή κάθετο για φωτογραφία ή βίντεο, επιλογή φάκελο αποθήκευσης, απενεργοποίηση ήχου κλείστρου, προαιρετική επισήμανση θέσης GPS tagging (geotagging) φωτογραφιών και βίντεο, για τις φωτογραφίες αυτό περιλαμβάνει την κατεύθυνση της πυξίδας (GPSImgDirection, GPSImgDirectionRef), εφαρμογή ημερομηνίας και χρονική σήμανση, συντεταγμένες θέσης και προσαρμοσμένο κείμενο στις φωτογραφίες, ώρα και τοποθεσία, καθώς υπότιτλους βίντεο και πολλές άλλες ευκολίες και δυνατότητες.

21Δημιουργήστε διαφημιστικές αφίσες με ανακοινώσεις, με καταπληκτικά υπόβαθρα, υφές, εφέ, γραμματοσειρές, και αυτοκόλλητα. Το Αφίσα Maker είναι μία εύκολη στη χρήση εφαρμογή, απλά επιλέξτε το φόντο που σας αρέσει, την κατάλληλη αναλογία και προσθέσετε το κείμενο σας επιλέγοντας την πιο κατάλληλη γραμματοσειρά για την περίσταση. Στα χαρακτηριστικά της εφαρμογής θα βρείτε μία τεράστια συλλογή υποβάθρων πολλές γραμματοσειρές αυτοκόλλητα και φόντα.22Live Photo Effects
Πρόκειται για μία εφαρμογή φωτογραφικών εφέ με κύριο αντικείμενο τη φύση. Περιλαμβάνει χιόνι, βροχή, ομίχλη, λουλούδια, φωτιά και άλλα εφέ. Μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα όμορφα ελκυστικά κινούμενα εφέ. Για να δουλέψετε με την εφαρμογή, επιλέξτε τη φωτογραφία σας, και μετά επιλέξτε μετά το εφέ που επιθυμείτε, τέλος δημιουργήστε το βιντεάκι σας και σώστε στο κινητό σας. Μπορείτε να προσθέσετε στην εικόνα σας οποιοδήποτε κείμενο αλλά και να την περιστρέψετε να αναστρέψετε ή να την περικόψετε.

23


Toolwiz Photos - Pro Editor


To ToolWiz Photos είναι μία εφαρμογή γραφικών που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε πανέμορφες φωτογραφίες στο Android. Είναι ίσως το καλύτερο all-in-one PRO πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών και παρέχουν 200+ ισχυρά εργαλεία. Μπορείτε επιπλέον να αναζητήσετε να οργανώσετε να βελτιστοποιήσετε, να συμπιέσετε και να κρύψετε τις φωτογραφίες σας. Τώρα μπορείτε ακόμη, να προσθέσετε ετικέτες στις φωτογραφίες, καθιστώντας ευκολότερη την διαδικασία της αναζήτησης. Ακόμη, μπορείτε να αντιγράψετε και να μετακινήσετε φωτογραφίες από ένα άλμπουμ στο άλλο. Ένα επιπλέον σημαντικό χαρακτηριστικό της εφαρμογής είναι η προστασία της ιδιωτικότητά σας αφού σας επιτρέπει να κλειδώσετε ΄΄ευαίσθητες΄΄ φωτογραφίες σας με κωδικό πρόσβασης. Περιλαμβάνει ένα πολύ μεγάλο αριθμό φίλτρων για να φτιάξετε καλλιτεχνικές φωτογραφίες αλλά και τη επιλογή slideshow ώστε να δημιουργήσετε βίντεο με τις αγαπημένες σας φωτογραφίες σας και να αποθηκεύσετε ή να μοιραστείτε τα βίντεο σας.

24


Automatic Background changer


Πρόκειται ίσως για το καλύτερο δωρεάν πρόγραμμα αυτόματης περικοπής background στις φωτογραφίες σας. Ο τρόπος είναι πολύ απλός απλά ανεβάστε την φωτογραφία που επιθυμείτε ή τραβήξτε μία φωτογραφία με την κάμερα του κινητού σας, από εκεί και μετά περιορίστε το μέγεθος της φωτογραφίας αν το επιθυμείτε και πατήστε στο βελάκι που θα δείτε πάνω δεξιά στην οθόνης σας. Η εφαρμογή θα διαβάσει αυτόματα τη φωτογραφία θα εστιάσει στο θέμα και θα αφαιρέσει αυτόματα το background με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία. Ωστόσο, είναι σημαντικό οι φωτογραφίες που ανεβάζετε να μην περιέχουν πολλά θέματα προς εστίαση που πιθανόν θα μπερδέψουν το πρόγραμμα. Από εκεί και μετά, μπορείτε να επεξεργαστείτε τη φωτογραφία σας ακόμη περισσότερο, αφαιρώντας τυχόν μικροατέλειες με το χέρι και φυσικά μπορείτε να τη σώσετε στο κινητό σας.

25


Cartoon Photo

Mία από τις καλύτερες εφαρμογές για κινητά για να δημιουργήσετε εντυπωσιακά εφέ με τη camera σας. Εφαρμόστε εντυπωσιακά και καλλιτεχνικά εφέ σε νέες ή υπάρχουσες φωτογραφίες. Μεταμορφώστε τις φωτογραφίες σας σε κινούμενα σχέδια, σκίτσα, ελαιογραφίες, σχέδια και πολλά άλλα. Δείτε ένα "διαφορετικό κόσμο" μέσα από τους φακούς της φωτογραφικής μηχανής σας. Εφαρμόστε σε πραγματικό χρόνο τα εφέ και τραβήξετε φωτογραφίες σας. Υποστηρίζει αυτόματη εστίαση.

26


Mirror Lab

Eίναι μία εφαρμογή εύκολη στη χρήση που μπορεί να σας βοηθήσει να επεξεργαστείτε δημιουργικά τις φωτογραφίες σας, να δημιουργήσετε φωτογραφίες σε καθρέφτη, εικόνες καλειδοσκόπιο και να στρεβλώσετε πρόσωπα και τοπία. Επιλέξτε από 50+ φίλτρα, το καθένα με πολλαπλές επιλογές, οριζόντιες και κάθετες αντανακλάσεις με κυματισμούς, περιστροφές, fractal, 3D εφέ και άλλα. Όλα τα φίλτρα έρχονται με πολλές παραμέτρους για τη ρύθμιση, επιτρέποντας μια μεγάλη ποικιλία από ποικίλα αποτελέσματα. Η εφαρμογή διαθέτει ένα ισχυρό σύστημα αναίρεσης που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε πίσω ανά πάσα στιγμή. Διατίθεται ως αγορά εντός της εφαρμογής, η έκδοση PRO έρχεται με επιπλέον φίλτρα, επιπλέον παραμέτρους, υψηλότερη ανάλυση και χωρίς απώλειες την αποθήκευση αρχείων (PNG).
             --------
Μήπως γνωρίζετε και εσείς κάποια άλλη καλή εφαρμογή που την έχουμε παραλείψει;


Αν σας άρεσέ το άρθρο μας διαδώστε το!!


TAGS: SYLLOGES


Μπορείτε να σχολιάστε το θέμα μας μέσω της σελίδας μας στο Facebook ( m.me/132070110136869 ).