//Add More external stylesheets 34 επιλεγμένα δωρεάν παιχνίδια για τα Windows



Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

34 επιλεγμένα δωρεάν παιχνίδια για τα Windows

read

Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε  δημοφιλή παιχνίδια που διατίθενται δωρεάν για τα Windows  (34 τον αριθμό) αλλά και παιχνίδια μίας άλλης εποχής που εξακολουθούν να είναι ακόμη και σήμερα αρκετά δημοφιλή. 

Όσοι είστε γεννημένοι πριν το 1980 σίγουρα θα έχετε προλάβει να παίξετε στον υπολογιστή σας κάποια από τα παρακάτω παιχνίδια που άφησαν εποχή. 

Παρ΄όλα αυτά ακόμη και αν είστε κατά πολύ νεότεροι σίγουρα θα έχετε παίξει τουλάχιστον ένα από τα παρακάτω παιχνίδια αν όχι στον υπολογιστή σας σίγουρα στην αγαπημένη σας κονσόλα ή στο κινητό σας τηλέφωνο-Τάμπλετ.



1


Κορυφαίο First Person Shooter Game ανοικτού κώδικα, πρόκειται για την συνέχεια παρόμοιου παιχνιδιού του Nexuiz, με την διαφορά ότι το παιχνίδι ξαναγράφτηκε από την αρχή και περιλαμβάνει πολλές βελτιώσεις στον κώδικα. Παίζει στα Windows Linux και Mac OS X και το μέγεθος του αρχείου είναι περίπου 1 Gigabyte. Πρόκειται ίσως για το καλύτερο δωρεάν παιχνίδι στο είδος του που υποστηρίζει και τα Ελληνικά. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι τα αρχεία που περιλαμβάνονται στον φάκελο είναι όλα τα διαθέσιμα λειτουργικά συστήματα που υποστηρίζει και μάλιστα  δεν απαιτεί εγκατάσταση.

2


Το Red Eclipse είναι ένα 3D παιχνίδι δωρεάν, ανοικτού κώδικα, FPS πρώτου προσώπου που ακολουθεί τα βήματα του Quake 3 και του Unreal Tournament όπου συνήθως μέσα σε κλειστούς χώρους πρέπει να αντιμετωπίσετε τους εχθρούς σας δίνοντας σκληρές μάχες. Χρησιμοποιεί τεχνολογία SDL και OpenGL, που του επιτρέπει να να μεταφερθεί σε πολλές πλατφόρμες. Τα γραφικά και ό ήχος του είναι πολύ καλά και σίγουρα θα ενθουσιάσει τους φίλους του είδους.

3


Εκπληκτικό, απολύτως δωρεάν ρεαλιστικό παιχνίδι αγώνων ταχύτητας με αυτοκίνητα ενάντια στον υπολογιστή ή με φίλους σας στο δίκτυο με δυνατότητα συμμετοχής πολλών παικτών.To παιχνίδι διαθέτει ρεαλιστικά γραφικά, ρεαλιστική φυσική και υψηλή ποιότητα ήχου. 

Ξεκινήστε με μια μικρή ποσότητα εικονικών πιστώσεων και αγοράστε ένα αυτοκίνητο για να συμμετάσχετε σε οργανωμένες εκδηλώσεις. 

Κερδίστε εικονικές πιστώσεις από αγώνες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αγορά περισσότερων αυτοκινήτων, για επισκευές και αναβαθμίσεις επιδόσεων. 

Τροποποιήστε το αυτοκίνητό σας αγοράζοντας αναβαθμίσεις για απόδοση και δείτε ακριβώς πώς κάθε τύπος αναβάθμισης βελτιώνει ειδικά τη δύναμη και τη ροπή του κινητήρα. Εκτός από την έκδοση για τα windows περιλαμβάνονται και σχετικές εκδόσεις


4


Ο ψηφιακός εξομοιωτής της παγκόσμιας μάχης (DCS World) είναι ένα δωρεάν ψηφιακό παιχνίδι μάχης το οποίο εστιάζει στη προσομοίωση στρατιωτικών αεροσκαφών. Περιλαμβάνει τα αεροσκάφη DRIVE SU-25T και TF-51D και είναι επεκτάσιμη μέσω επιπρόσθετων μονάδων DCS καθώς και πρόσθετα και mods.Το DCS World περιλαμβάνει μια τεράστια περιοχή αποστολής της περιοχής του Καυκάσου, η οποία περιλαμβάνει μεγάλο μέρος της Γεωργίας - τη θέση της ρωσικής εισβολής στη Γεωργία το 2008. Ωστόσο, μπορείτε να κατεβάσετε χάρτες, αεροπλάνα, ελικόπτερα και πολλά άλλα επιπλέον δεδομένα έτσι ώστε να αλλάξετε την γεωγραφική περιοχή της μάχης.

5


Το FlightGear είναι ένας προσομοιωτής πτήσης που μπορεί να είναι μια μεγάλη εναλλακτική λύση για το Microsoft Flight Simulator. Οι προγραμματιστές σε αυτό το παιχνίδι έχουν συμπεριλάβει μια βάση δεδομένων με περισσότερα από 20.000 πραγματικά αεροδρόμια από όλο τον κόσμο. Τα αεροδρόμια περιλαμβάνουν κάθε είδους στοιχεία που μπορείτε να δείτε στα πραγματικά αεροδρόμια. Από την επίσημη ιστοσελίδα μπορείτε να κατεβάσετε όλα σχεδόν τα αεροδρόμια και ένα μεγάλο αριθμό διαφορετικών αεροπλάνων .

6


Το Rocks'n'Diamonds είναι ένα παιχνίδι κορυφαίο στην εποχή του, η ιδέα πολύ απλή, θα πρέπει να συγκεντρώσετε όλους τους πολύτιμους λίθους θα συναντήσετε καθώς θα παίζετε. Το στυλ γραφικών του παιχνιδιού θυμίζει εκείνο της δεκαετίας του 1990, με χαρακτήρες pixelated και κάποια animation. Χρησιμοποιήστε το πλήκτρο arows για να μετακινήσετε το ανθρωπάκι και το πλήκτρο CTRL για να εκτοξεύσετε βόμβες.


7



To Asteroids είναι ένα 3D παιχνίδι από τον Michael Davies, και βασίζετε στο παλαιό κλασικό Asteroids όπου οποία θα πρέπει να καταστρέψετε τους αστεροειδείς, σπάζοντας τους σε μικρά κομμάτια. Αναπτύχθηκε σε Visual 100 + + με υποστήριξη DirectX 8.1, θα τρέξει κάτω από οποιοδήποτε σύστημα Windows με 3D κάρτα επιτάχυνσης.



8



2D/3D κλώνος του κλασικού Space Invaders που παίζαμε παλιά στις λέσχες, αναπτύχθηκε με την βοήθεια του OpenGL API. Είναι γραμμένο σε γλώσσα C / C + +, για να παίξει στα Windows. Πρόκειται για ένα παιχνίδι με πολύ καλά γραφικά και ήχο κλάσεις ανώτερο από το παλιό Space Invaders που ξέραμε. Θα παίξει σε όλα τα windows.

9



Πρόκειται για ένα εκπληκτικό, απολύτως δωρεάν σκάκι για τα windows. Μπορείτε να παίξετε, άνθρωπος εναντίον υπολογιστή, υπολογιστής εναντίον υπολογιστή, άνθρωπος εναντίον ανθρώπου. Περιλαμβάνει 25 διαφορετικά επίπεδα που προσαρμόστηκαν προσεκτικά για να σας προκαλέσουν σταδιακά όσο προχωράτε. 

Με ρεαλιστικά τρισδιάστατα μοντέλα, κινούμενα σχέδια και ηχητικά εφέ, προσαρμόσιμο σετ σκακιού και χρώματα σκακιέρας, επιλογή απόκρυψης έγκυρων δεικτών κινήσεων,  και δεικτών διαδρομής της τελευταίας κίνησης. Σας επιτρέπει να παίξετε σε κανονική ή χρονομετρημένη λειτουργία και να παρακολουθήστε την πρόοδό σας με στατιστικά στοιχεία. 

Ακόμη και αν δεν έχετε παίξει ποτέ σκάκι, το παιχνίδι περιλαμβάνει ειδικό φροντιστήριο για τα βασικά, και το κυριότερο, διατίθεται, χωρίς αγορές εντός εφαρμογής, και χωρίς κλειδωμένες επιλογές.


10



Πρόκειται για ένα 2D παιχνίδι δράσης που διαθέτει εξαιρετικά γραφικά και ήχο, ικανό να σας προσφέρει αρκετές ώρες απόλαυσης. Χρησιμοποιεί το OpenGL, το οποίο έχει σχεδιαστεί για μη γραμμική απόδοση 3D σκηνών. 

Το TAGAP βασίζεται στη γραμμική απόδοση. Για να λειτουργήσει αυτό σε όλους τους συνδυασμούς υλικού και οδηγών, χρειάζεται να χρησιμοποιηθεί μια τεχνική που ονομάζεται ΄΄έξαψη΄΄. Είναι συμβατό με τα πιο γνωστά GamePad (Xbox 360™ Controller και Logitech) και σχεδιάστηκε ειδικά για να τρέξει σε περιβάλλον Microsoft Windows.

11


Το παιχνίδι που άφησε εποχή την δεκαετία του ΄90. Είναι μία νέα εκδοχή του κλασικού παιχνιδιού της SEGA. Θα βρείτε επίσης στο παιχνίδι και ένα Game Editor έτσι ώστε να φτιάξετε τις δικές σας πίστες.


12


Πρόκειται για ένα παιχνίδι remake του κλασικού πια 8 βιτου παιχνιδιού που κυκλοφόρησε και έγινε επιτυχία της εποχής από την konami το 1986. Η έκδοση αυτή έχει σαφώς βελτιωμένα χαρακτηριστικά στα γραφικά και στον ήχο.



13


Πρόκειται για ένα εθιστικό παιχνίδι όπου πρέπει να οδηγήσετε μια μπάλα, ανάμεσα σε εμπόδια πρiν ο χρόνος εξαντληθεί. Γύρτε το πάτωμα για να κυλήσει η μπάλα και προσπαθήστε να την οδηγήσετε σωστά μέσα από μια διαδρομή γεμάτη εμπόδια, πριν τελειώσει ο χρόνος. Τρέχει σε Linux, Windows, FreeBSD και Mac OSX και απαιτεί Hardware επιτάχυνση OpenGL σε συνδυασμό με ένα σύγχρονο επεξεργαστή.


14


Multiplayer παιχνίδι δράσης-τακτικής- δεξιοτήτων. Συχνά αναφέρεται από πολλούς σαν ένα παιχνίδι με κοινά στοιχεία από το The Settlers και τα Worms. Η υπόθεση παρόμοια. Σε ένα απλό τοπίο οι παίκτες παλεύουν στους βράχους, με πέτρες (τα βασικά εκρηκτικά) και με καταπέλτες με σκοπό να διαμορφώσουν κατάλληλα το τοπίο με το σκάψιμο και τις ανατινάξεις ώστε να αποκτήσουν στρατηγικό πλεονέκτημα απέναντι στους αντιπάλους τους. Φυσικά και μπορείτε να παίξετε και ofline.


15



Δωρεάν 3D παιχνίδι αγώνων. Μπορείτε να παίξετε μόνος σας απέναντι στο PC, με τους φίλους σας σε ένα PC, ο ένας εναντίον του άλλου ή ακόμη και διαδικτυακά. Μπορείτε ακόμη να κάνετε ένα ενιαίο αγώνα ενάντια σε άλλους και να ανταγωνιστείτε σε ένα από τα πολλά Grand Prix, σκοπός σας είναι να προσπαθήσετε να συγκεντρώσετε την υψηλότερη βαθμολογία. Περιλαμβάνει πάρα πολλές πίστες και αρένες που επεκτείνονται σε ακόμη περισσότερες με την προσθήκη πρόσθετων.

Στα θετικά χαρακτηριστικά του εκτός των άλλων περιλαμβάνεται και το πολυγλωσσικό περιβάλλον του παιχνιδιού και έτσι όπως καταλάβατε υποστηρίζει και διαθέτει και ελληνικό μενού. είναι ένα τρισδιάστατο, ανοικτού λογισμικού ηλεκτρονικό παιχνίδι αγώνων δρόμου, με ποικιλία χαρακτήρων, πιστών και κατηγοριών για να παίξετε.

Υπάρχουν διάφορες πίστες με διάφορα θέματα από οδήγηση κάτω από το νερό, αγροτικές περιοχές, ζούγκλες η ακόμα και στο διάστημα! Προσπάθησε όσο μπορείς να αποφύγεις άλλα αυτοκίνητα όπου μπορούν να σε προσπεράσουν, όμως μην πέσεις πάνω στις μπανάνες! Να έχεις το νου σου για μπάλες του bowling, βεντούζες, φούσκες και cakes που θα έρθουν από τους αντιπάλους σου.

16


Το VDrift ένα Cross-Platform, Open Source παιχνίδι προσομοίωσης οδήγησης. Η μηχανή φυσικής πρόσφατα ξαναγράφτηκε από το μηδέν, αλλά εμπνεύστηκε και οφείλει πολλά στην Vamos physics engine. διαθέσιμο για Linux, FreeBSD, Mac OS X και Windows. 


17


Το Bos Wars είναι ένα φουτουριστικό σε πραγματικό χρόνο παιχνίδι στρατηγικής (RTS) . Τα πάντα λειτουργούν σε πραγματικό χρόνο, σε αντίθεση με τα παιχνίδια turn-based, όπου ο παίκτης πρέπει πάντα να περιμένει τη σειρά του. Θα πρέπει να αποκτήσετε πόρους ώστε να φτιάξετε ένα δυνατό στρατό για να υπερασπιστείτε και να επιτεθείτε στους εχθρούς που σας επιβουλεύονται. Ο έλεγχος των μεγαλύτερων τμημάτων του χάρτη δημιουργεί τη δυνατότητα να αυξηθεί η απόδοση της οικονομίας σας. Κρατώντας τα βασικά σημεία όπως οι δρόμοι και τα περάσματα σας επιτρέπουν διαφορετικές στρατηγικές . Είναι δυνατόν να παίξετε με τους φίλους σας  μέσω LAN , internet , ή και μόνοι σας εναντίον του υπολογιστή .

18


Το Warzone 2100 είναι παιχνίδι στρατηγικής, σε πραγματικό χρόνο το οποίο αναπτύχθηκε από την Pumpkin Studios και στα τέλη του 2004 κυκλοφόρησε από την Eidos-Interactive. Ανήκει πλέον στην κατηγορία των freeware,εξελίσσεται και αναβαθμίζεται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Στην ιστοσελίδα του παιχνιδιού θα βρείτε πολλές λεπτομέρειες, πρόσθετα, καθώς και το manual.



19


Το AssaultCube, (πρώην ονομασία ActionCube), είναι ένα πρώτου προσώπου shooter Game που βασίζεται στο ActionCube. Σε ένα ρεαλιστικό περιβάλλον με περιπέτεια και αστείρευτη δράση και με ένα εξαιρετικό gameplay το παιχνίδι αυτό είναι προσανατολισμένο κυρίως για multiplayer διασκέδαση. Τρέχει στα windows, αλλά και οι χρήστες Linux και Mac δεν θα μείνουν παραπονεμένοι αφού υπάρχουν σχετικές εκδόσεις και για αυτά τα λειτουργικά.

20


Ένας πολύ καλός real-time 3D προσομοιωτής πτήσης για Windows. Η ιδέα είναι παρόμοια με το παραδοσιακό προσομοιωτή πτήσης, αλλά δεν περιορίζεται μόνο σε προσομοίωση πτήσης στην ατμόσφαιρα. Θα σας δώσει την ευκαιρία να ζήσετε την εμπειρία των επανδρωμένων τηλεκατευθυνόμενων αποστολών αλλά και διαστημικών πτήση από την πλευρά του πιλότου. Μπορείτε να εκτελέσετε αποστολές στη Σελήνη ή σε άλλους πλανήτες.

21


Παιχνίδι προσομοιωτής από τη NASA όπου προσπαθείτε να επιζήσετε σε κάποια βάση στη Σελήνη αφού μετά από μία σύγκρουση με ένα μετεωρίτη έχουν καταστραφεί τα συστήματα παροχής ενέργειας και οι προμήθειες του οξυγόνου, ο σκοπός σας λοιπόν είναι να κάνετε τις απαραίτητες διορθώσεις στη βάση για να μπορέσετε να επιζήσετε. 

H NASA για άλλη μια φορά προσγειώθηκε στην επιφάνεια της σελήνης με το στόχο την δημιουργία αποικίας, έρευνας και περαιτέρω εξερεύνησης. Λίγο μετά την επιστροφή στο φεγγάρι, η NASA δημιούργησε ένα μικρό φυλάκιο στο νότιο πόλο του φεγγαριού που ονομάζεται Moonbase Alpha. Χρησιμοποιώντας την ηλιακή ενέργεια και την επεξεργασία του εδαφικού κάλυμμα η Moonbase έχει γίνει αυτάρκης σε ενέργεια και τα σχέδια για την περαιτέρω επέκταση της είναι σε εξέλιξη. Στο παιχνίδι θα αναλάβετε το συναρπαστικό ρόλο ενός αστροναύτη που εργάζεται για την περαιτέρω ανάπτυξη και την έρευνα.

Επιστρέφοντας από μια ερευνητική αποστολή, είστε μάρτυρας της πτώσης ενός μετεωρίτη που παραλύει την ικανότητα υποστήριξης της ζωής του οικισμού. Ο χρόνος κυλά αντίστροφα και θα πρέπει εσείς και η ομάδα σας να επισκευάσετε και να αντικαταστήσετε τον εξοπλισμό διορθώνοντας τις βλάβες, προκειμένου να αποκατασταθεί η παραγωγή οξυγόνου στον οικισμό.

Ο συντονισμός της ομάδας, μαζί με τη σωστή χρήση και την κατανομή των διαθέσιμων πόρων σας είναι κλειδί για τη συνολική επιτυχία σας.Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να επαναφέρετε με επιτυχία το σύστημα υποστήριξης της ζωής στη σεληνιακή βάση αλλά θα πρέπει να εργαστείτε αποτελεσματικά ως ομάδα για να καταφέρετε.


22


Διασκεδαστικό παιχνίδι μπιλιάρδο με καταπληκτικά 3D γραφικά και ρεαλιστικό gameplay. Με μία μοναδική προσομοίωση και εκπληκτική θέαση, είτε παίζετε μόνοι σας, είτε με έναν φίλο, είτε με τον υπολογιστή, με το Real Poool θα χαρείτε και θα διασκεδάσετε για ώρες.

23


Το Poculis Mahjong είναι μια έκδοση του κλασικού Oriental επιτραπέζιου παιχνιδιού όπου μπορούμε να απολαύσουμε περισσότερα από 120 επίπεδα κατανεμημένα σε 6 διαφορετικά περιβάλλοντα. Το παιχνίδι περιλαμβάνει 6 θέματα που περιέχουν για το καθένα 50 σχεδιαγράμματα και 5 μετάλλια για να κερδίσετε. Για να παίξετε το Mahjong Solitaire, θα πρέπει να επιλέξετε ζεύγη των πλακιδίων που έχουν όμοια σύμβολα. 

Το παιχνίδι αναπτύχθηκε με γνώμονα την απλότητα, επιλέγετε ένα θέμα, μια διάταξη και μπορείτε να παίξετε αμέσως. Σε αυτό το παιχνίδι, που είναι παρεμπιπτόντως ένας εξαιρετικός τρόπος για να ΄΄αμφισβητήσετε΄΄ τη μνήμη σας, θα πρέπει να επιλέξετε ζεύγη πλακιδίων με πανομοιότυπα σύμβολα.

Η κύρια δυσκολία προέρχεται από τον κλασικό κανόνα Mahjong Solitaire, μόνο τα πλακίδια περιγράμματος της διάταξης είναι υποψήφια για επιλογή. Το παιχνίδι κερδίζεται όταν δεν υπάρχει πλακίδιο στο ταμπλό. Η επόμενη διάταξη ξεκινά αυτόματα μέχρι να ολοκληρώσετε όλες τις διατάξεις από το τρέχον θέμα. 

Ένα σεμινάριο 5 βημάτων στο παιχνίδι σας υπενθυμίζει γρήγορα τους κανόνες του παιχνιδιού. Μπορείτε να το ενεργοποιήσετε κάνοντας κλικ στο ερωτηματικό στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.Το παιχνίδι έρχεται με 6 διασκεδαστικά θέματα που έχουν για κάθε ένα: 50 layouts και 5 μετάλλια για να κερδίσετε. 

Αν επιλέξετε λειτουργία expert θα χρειαστεί να παίξετε το παιχνίδι περίπου 150 ώρες για να ξεπεράσετε τις 300 διατάξεις. Κάθε θέμα (Χριστούγεννα, Απόκριες, Πάσχα, Χώρα των Θαυμάτων και Μέλλον) έχει τις δικές του διατάξεις, γραφικά, μουσικές και ηχητικά εφέ..

Για βαθμολογίες, μπορείτε να κάνετε Combos, δηλαδή, μια συγκεκριμένη ακολουθία ζευγαριών που σας δίνει περισσότερους πόντους.  Όταν βγείτε από το παιχνίδι, ένα πλαίσιο διαλόγου εμφανίζει τα παγκόσμια στατιστικά σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να δημοσιεύσετε τα σκορ σας στον ιστότοπο του Mahjong In Poculis, χωρίς κανένα βήμα εγγραφής.




Το XM Solitaire περιέχει 200 card games για τα windows του τύπου (Freecell, Klondike, Fan, Spider, Pyramid, Gaps, κ.λπ) με δεκάδες διαφορετικά περιβάλλοντα και κάρτες. Μία σημαντική καινοτομία του παιχνιδιού είναι ότι ο χρήστης μπορεί να προσθέσει τις δικές του κάρτες αλλά και εικόνες φόντου .

24



Συλλογή από δωρεάν cardgames και πασιέντζες που συνοδεύεται από ένα πολύ καλό ήχο και με ένα υψηλό επίπεδο γραφικών. Σε αυτή τη συλλογή θα βρείτε κλασικά παιχνίδια, όπως τα : Diplomat, Grandfather’s Clock Spider, Eighteens, Klondike, Spider One Suit, Flower Garden, Pyramid, Spider Two Suits, FreeCell, Royal Rendezvous, Travellers.

25



Ορόσημο στην ιστορία των παιχνιδιών αγώνων! Χωρίς τους περιορισμούς βαρύτητας ή τους κλασικούς περιορισμούς που υπάρχουν στον πραγματικό κόσμο των αγώνων. Εξαιρετικά μικρό σε μέγεθος, μόλις 10M για λήψη με εκπληκτικά ρεαλιστικά γραφικά, φουτουριστικό περιβάλλον και με πολλά extras για να απελευθερώσετε τη δύναμή σας. Περιλαμβάνει 3 διαφορετικούς τρόπους και μέχρι 40+ ξεχωριστές πίστες, κουμπί αφής και ώθηση για την επιτάχυνση, κουμπί αφής πυραύλων για να επιτεθείτε και κουμπί αφής ασπίδας για την άμυνά σας.

26



Δωρεάν ανοικτού κώδικα παιχνίδι καραόκε για τον υπολογιστή σας. Η εμπειρία gameplay είναι παρόμοια με εκείνη του εμπορικού προϊόντος SingStar από τη Sony Computer Entertainment, η οποία διατίθεται αποκλειστικά για το Playstation. Σε αντίθεση με το SingStar, ωστόσο, το UltraStar Deluxe επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν τα δικά τους τραγούδια. Μπορείτε να προσαρμόσετε το παιχνίδι εντελώς στο περιεχόμενο, τις επιθυμίες και τις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Ειδικότερα έχετε τη δυνατότητα να τροποποιήσετε το προϊόν, όπως εσείς επιθυμείτε. Δημιουργήστε τα δικά σας θέματα ή να κατεβάστε περιεχόμενο από την κοινότητα, όπως plugins, δωρεάν τραγούδια ή patches κώδικα για να έχετε πρόσβαση σε εκτεταμένα χαρακτηριστικά.

27




Παιχνίδι στρατηγικής το οποίο δημιουργήθηκε από την εταιρία ανάπτυξης βιντεοπαιχνιδιών Rovio Entertainment. το παιχνίδι κυκλοφόρησε αρχικά για το λογισμικό iOS της Apple το Δεκέμβριο του 2009. Από τότε, πάνω από 12 εκατομμύρια αντίγραφα του παιχνιδιού έχουν αγοραστεί από το ηλεκτρονικό κατάστημα App Store της Apple, γεγονός το οποίο οδήγησε την εταιρία να σχεδιάσει αντίστοιχες εκδόσεις του παιχνιδιού και για άλλα smartphones με οθόνη αφής, όπως αυτά που χρησιμοποιούν το λειτουργικό Android.  Η Rovio έχει ενισχύσει το Angry Birds με αρκετές δωρεάν αναβαθμίσεις που προσθέτουν καινούριο περιεχόμενο, και  έχει δημιουργήσει ανεξάρτητες εποχιακές και προωθητικές εκδόσεις του παιχνιδιού.

28



Ίσως το καλύτερο arcade παιχνίδι αγώνων, με περισσότερα από 95 αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων από τους πιο κορυφαίους κατασκευαστές στο κόσμο και μοντέλα όπως Lamborghini Veneno, Bugatti Veyron, Ferrari FXX και Pagani Zonda R, Lamborghini Aventador και Audi R8 LMS Ultra. Αγωνίζεστε σε 13 διαφορετικές τοποθεσίες, όπως η Βενετία, San Diego Harbor, Ισλανδία, την έρημο της Νεβάδας, το Ντουμπάι και άλλες συναρπαστικές τοποθεσίες. Μπορείτε να παίξετε τόσο σε τοπικό επίπεδο μέσω Wi-Fi, καθώς και σε παγκόσμιο μέσω διαδικτύου με ταυτόχρονη δράση multiplayer για έως και 12 αντιπάλους.

 Υπάρχει επίσης μια λειτουργία online multiplayer "World Series", αν και αυτή η λειτουργία δεν είναι διαθέσιμη για το iPod touch 4ης γενιάς και το iPhone 4. Παίζοντας multiplayer είναι ίσως μόνος τρόπος για να αυξήσετε τη βαθμολογία σας στο παιχνίδι και να ανεβάσετε το επίπεδο σας. Διαθέτει εντυπωσιακά γραφικά, ζωντανό multiplayer, γρήγορο ρυθμό αγώνων, με τεράστιες πίστες αλλά και με πολλές συντομεύσεις και διαφορετικούς τρόπους ώστε να φτάσετε γρηγορότερα στη γραμμή του τερματισμού.


29


Η πιο ολοκληρωμένη συλλογή Πασιέντζας είναι τώρα διαθέσιμη στα χέρια σας. Με το Solitaire Collection, μία πασιέντζα με πάνω από 40 διαφορετικές εκδόσεις παίξτε το αγαπημένο σας παιχνίδι ανάμεσα από τα πιο δημοφιλή, όπως  απλή πασιέντζα, πασιέντζα Αράχνη, Freecell και άλλες εκδόσεις όπως Σκορπιός, Tripeaks ή Πυραμίδα. Ωστόσο, απαιτείται σωστή στρατηγική ώστε να ολοκληρωθεί κάθε σετ. Έτσι, έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλές παραλλαγές.  Χαρακτηριστικά: 40 παραλλαγές πασιέντζας , πλήρη περιγραφή και κανόνες που προβλέπονται για κάθε μία από αυτές και στατιστικά στοιχεία.

30




Οδηγήστε στην παραλία και στα αχαρτογράφητα βάθη ενός μυστηριώδους τροπικό νησιού μέσα από μυστικές σπηλιές, ομίχλη, βάλτους, ερειπωμένους ναούς και ηφαίστεια αποκτήστε μπόνους και ξεκλειδώστε νέα οχήματα, και τα ήδη διαθέσιμα. Πρόκειται για ένα πραγματικά εκπληκτικό- απολαυστικό παιχνίδι Racing που θα σας κρατήσει πολλές ώρες συντροφιά και που ειδικά για τους φίλους του είδους, δεν θα πρέπει να λείπει από τη συλλογή τους



31


Όσο και αν ψάξετε στο διαδίκτυο δεν πρόκειται να βρείτε καλύτερη και μεγαλύτερη συλλογή σε πασιέντζες. Το PySolFC αποτελεί μια συλλογή με πάνω από 1000 παιχνίδια καρτών σε όλες τους τις εκφάνσεις. Τα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν μοντέρνα εμφάνιση και αίσθηση (χρησιμοποιεί TTK σύνολο widget), πολλαπλές cardsets και υπόβαθρα ήχου, απεριόριστο undo, στατιστικά παικτών, ένα σύστημα υπόδειξης, demo παιχνιδιών, οδηγός πασιέντζας, υποστήριξη για το χρήστη με plug-ins, ένα ολοκληρωμένο HTML πρόγραμμα περιήγησης, βοήθεια, και πολλά άλλα βοηθητικά έγγραφα. Αν λοιπόν είστε λάτρης του είδους δεν θα πρέπει να το προσπεράσετε.

32



Ως γνωστόν, το τάβλι είναι ένα κλασικό παιχνίδι στρατηγικής και τύχης που παίζεται με ζάρια. Αυτή η διασκεδαστική, δωρεάν έκδοση για τα windows και windows phone έχει όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε να παίζετε στον Η / Υ ή το κινητό σας . Ξεκινήστε με το χρήσιμο σεμινάριο που θα σας διδάξει πώς να παίξετε. Παίξτε εναντίον του υπολογιστή ή εναντίον φίλων σας σε λειτουργία διάταξης 2 παικτών. Μπορείτε ακόμη να προσαρμόσετε τα πούλια και να παρακολουθείτε τα στατιστικά σας.

33



Παίξτε δωρεάν το καταπληκτικό παιχνίδι πλακιδίων παιχνίδι Mahjong Village. Εκατομμύρια παίκτες από όλο τον κόσμο το επιλέγουν ως το αγαπημένο τους και να παίξουν ξανά και ξανά! Το Mahjong Village είναι ένα εύκολο παιχνίδι όπου επιλέγετε ζεύγη πανομοιότυπων πλακιδίων για να τα αφαιρέσετε. Περιλαμβάνει περισσότερα από 300 διαφορετικά επίπεδα μέσα σε ένα εκπληκτικά όμορφο γραφικό περιβάλλον με χαλαρωτική μουσική.

34



Καλώς ήλθατε στο εκπληκτικό,  καρτουνίστικο παιχνίδι περιπέτειας Despicable Me Minion Rush. Απολαύστε το παιχνίδι πραγματοποιώντας νέους τύπους αποστολών, συμμετοχή σε διάφορες λειτουργίες και μπόνους παιχνιδιού. Η αποστολή σας είναι απλή. Συλλέξτε τις μπανάνες που θα βρείτε στο διάβα σας μαζέψτε τα μπόνους που θα βρείτε αποφύγετε, πηδήξτε ή συρθείτε κάτω από τα εμπόδια ανάλογα με την αποστολή που θα σας ανατεθεί σε κάθε πίστα. Αν μη τι άλλο πρόκειται για ένα συναρπαστικό-διασκεδαστικό παιχνίδι που σας υπόσχεται ότι δεν πρόκειται να πλήξετε ποτέ μαζί του.


Έχετε να μας προτείνεται κάποιο άλλο παιχνίδι για να το  προσθέσουμε στη συλλογή μας ;

Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!