Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Wizmouse : Μετακινηθείτε σε οποιοδήποτε παράθυρο τοποθετώντας το δείκτη του ποντικιού χωρίς κλικΤο Wizmouse είναι ένα δωρεάν βοηθητικό πρόγραμμα που σας επιτρέπει να μετακινηθείτε σε οποιοδήποτε παράθυρο τοποθετώντας το δείκτη του ποντικιού πάνω σε οποιαδήποτε ανοιχτή εφαρμογή αντί να κάνετε κλικ για να αλλάξετε την εστίαση σε διαφορετικό παράθυρο. Χωρίς να κάνετε κλικ σε ένα παράθυρο  μπορέσετε να μετακινηθείτε μέσα στο παράθυρο με τον τροχό του ποντικιού, εξοικονομώντας σας επιπλέον κλικ και χρόνο. 

Το Wizmouse  κάνει τον τροχό του ποντικιού να λειτουργεί στο παράθυρο που βρίσκεται κάτω από το δείκτη του ποντικιού αντί του τρέχοντος ενεργού παραθύρου. Μπορεί να σας φαίνεται ότι δεν είναι και τόσο μεγάλο ζήτημα, αλλά αν κάνετε πολλά πράγματα μαζί όπως, αντιγραφή και επικόλληση από το πρόγραμμα σε πρόγραμμα και έχετε περισσότερα από ένα παράθυρα ανοιχτά ή χρησιμοποιήστε πολλαπλές οθόνες αυτό το μικρό εργαλείο εξοικονομεί χρόνο και κλικ. 

Διαθέτει,  μια βασική διεπαφή, ώστε οι επιλογές να είναι εύκολο να ρυθμιστούν. Μπορείτε να επιλέξετε να την ενεργοποιήσετε ή να την απενεργοποιήσετε, να ξεκινήσετε με τα Windows, να την ενεργοποιήσετε για εφαρμογές χωρίς υποστήριξη τροχού του ποντικιού και να επιλέξετε πόσες γραμμές θα μετακινηθεί το ποντίκι.  Είναι λίγο διαφορετικό από παρόμοιες εφαρμογές στο ότι μπορεί προαιρετικά να ενεργοποιήσει τον τροχό του ποντικιού σε εφαρμογές που δεν το υποστηρίζουν. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
Wizmouse : Μετακινηθείτε σε οποιοδήποτε παράθυρο τοποθετώντας το δείκτη του ποντικιού χωρίς κλικ
4/ 5 stars - "Wizmouse : Μετακινηθείτε σε οποιοδήποτε παράθυρο τοποθετώντας το δείκτη του ποντικιού χωρίς κλικ " Το Wizmouse είναι ένα δωρεάν βοηθητικό πρόγραμμα που σας επιτρέπει να μετακινηθείτε σε οποιοδήποτε παράθυρο τοποθετώντας το δείκτη του...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>