Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Quick User Manager : Διαχειριστείτε όλους τους λογαριασμούς σας στα WindowsΤο Quick User Manager είναι ένα φορητό εργαλείο που περιλαμβάνει όλες τις επιλογές διαχείρισης λογαριασμών χρηστών σε ένα απλό, διαισθητικό περιβάλλον εργασίας.Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις λογαριασμού χρήστη, όπως απενεργοποίηση / ενεργοποίηση λογαριασμού, εκκαθάριση της κατάστασης κλειδώματος, αυτόματη σύνδεση χρήστη και κατάργηση λογαριασμών χρηστών από την οθόνη υποδοχής. 

Μπορείτε επίσης να ορίσετε την εικόνα που σχετίζεται με ένα λογαριασμό χρήστη, να ορίσετε ή να καταργήσετε τον κωδικό πρόσβασης, να διαγράψετε και να δημιουργήσετε λογαριασμούς χρηστών. Στις τελευταίες εκδόσεις  του, περιλαμβάνεται επίσης ο προσαρμογέας προφίλ λογαριασμού, ο οποίος σας βοηθά να επιδιορθώσετε ζητήματα σε κατεστραμμένους λογαριασμούς χρηστών.

Η τελευταία έκδοση αυτής της εφαρμογής περιλαμβάνει επίσης το εργαλείο Fix Profile Profile, το οποίο σας επιτρέπει να επιδιορθώσετε εύκολα έναν κατεστραμμένο λογαριασμό χρήστη. Η εφαρμογή, κατασκευάστηκε με γνώμονα κυρίως την  απλότητα και για ευκολία στη χρήση. 

Όλες οι λειτουργίες εμφανίζονται στην κύρια διασύνδεση, ώστε να μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αλλαγές που θέλετε με μερικά μόνο κλικ. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο περιεχόμενο βοήθειας.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
Quick User Manager : Διαχειριστείτε όλους τους λογαριασμούς σας στα Windows
4/ 5 stars - "Quick User Manager : Διαχειριστείτε όλους τους λογαριασμούς σας στα Windows" Το Quick User Manager είναι ένα φορητό εργαλείο που περιλαμβάνει όλες τις επιλογές διαχείρισης λογαριασμών χρηστών σε ένα απλό, διαισθ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>