Κατεβάστε βίντεο σε Mac με το VideoDukeΚατεβάστε βίντεο σε Mac με το VideoDuke! Πρόκειται για μία εφαρμογή που υποστηρίζει όλους τους δημοφιλείς ιστοτόπους βίντεο και μπορεί να αποθηκεύσει τα βίντεο σας σε διάφορες μορφές αρχείων. Μπορείτε επίσης, να κάνετε λήψη βίντεο συνεχούς ροής σε Mac με ικανοποιητική ταχύτητα και εξαιρετική ποιότητα. Μπορείτε να κατεβάσετε οποιοδήποτε βίντεο θέλετε με ένα κλικ!

Απλά επικολλήστε το σύνδεσμο στο βίντεο και το VideoDuke θα κάνει τα υπόλοιπα. Σε απλή λειτουργία, έχετε γρήγορη πρόσβαση σε μουσικά βίντεο, ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, κινούμενα σχέδια διαθέσιμα από το Vimeo, το Dailymotion και άλλα. Τα αρχεία μπορούν να αποθηκευτούν ως 3GP, MP4, M4V, FLV και σε μια προτιμώμενη ανάλυση: 360p, HD 720p, HD 1080p, 4K ή άλλα. 

Τα καλά νέα είναι ότι το VideoDuke μπορεί να καταγράψει επίσης ζωντανές ροές, αθλητικές εκδηλώσεις, εκπαιδευτικά βίντεο κλπ.  Τέλος υποστηρίζει βίντεο ενσωματωμένα μέσω HTML5 και αυτά που μεταδίδονται μέσω RTMP για να μπορούν να τα παρακολουθείτε ακόμα και όταν δεν υπάρχει σύνδεση στο Internet.

Η εφαρμογή  στην δοκιμαστική της έκδοση μπορεί να κατεβάσει μέχρι 2 βίντεο.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Mac OS X