Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Low Memory Manager : Η ιδανική εφαρμογή για κινητά και Tablets με μικρή μνήμηΑν και σήμερα τα περισσότερα τηλέφωνα διαθέτουν αρκετή μνήμη ώστε να μην υπάρχουν κολλήματα και καθυστερήσεις στη λειτουργία τους, όμως στα παλαιότερα τηλέφωνα και ειδικά τα περισσότερα Tablets διαθέτουν μικρή μνήμη με όχι περισσότερο από 1-2 GB. Το πρόβλημα στην περίπτωση αυτή γίνεται γρήγορα αντιληπτό ειδικά όταν προσπαθεί να ανοίξει κάποιος αρκετά παράθυρα. 

Ωστόσο  με το Low Memory Manager αλλάζουν όλα δραματικά προς το καλύτερο όσο και αν φαίνεται σε μερικούς αδύνατο. Η εφαρμογή είναι πολύ απλή και τρέχει σαν υπηρεσία,(service) στο κινητό σας. Η διαδικασία είναι απλή, εγκαταστήστε την εφαρμογή, τρέξτε τη, και πατήστε το κουμπί Magic. Αυτό ήταν, από εκεί και μετά δεν θα χρειαστεί να ασχοληθείτε ξανά.

Το δοκιμάσαμε σε 2-3 ταμπλετ με 1 - 2 GB εγκατεστημένη μνήμη και η διαφορά ήταν τόσο εμφανής που δεν μπορούμε να την αγνοήσουμε.
Low Memory Manager : Η ιδανική εφαρμογή για κινητά και Tablets με μικρή μνήμη
4/ 5 stars - "Low Memory Manager : Η ιδανική εφαρμογή για κινητά και Tablets με μικρή μνήμη" Αν και σήμερα τα περισσότερα τηλέφωνα διαθέτουν αρκετή μνήμη ώστε να μην υπάρχουν κολλήματα και καθυστερήσεις στη λειτουργία τους,...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>