Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

LiberKey : 294 διαθέσιμες εφαρμογές με μερικά κλικ στο στικάκι σας294 εφαρμογές σε ένα αρχείο, δομημένες και κατανεμημένες ανάλογα με την κατηγορία τους, θα βρείτε τις αντίστοιχες δωρεάν εφαρμογές στις πιο πρόσφατες εκδόσεις τους, από εκεί και πέρα μπορείτε να τις εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας ή ακόμη καλύτερα στο στικάκι σας αφού η εφαρμογή αποτελείται από εφαρμογές portable (δεν χρειάζονται εγκατάσταση) ώστε να τις έχετε πάντα μαζί. 

Αφού κατεβάσετε το αρχείο το τρέχετε, και επιλέγετε που θέλετε να το εγκαταστήσετε Μετά την εγκατάσταση επιλέξτε Download the list of availlable suites. Τέλος επιλέξτε πια από τις τρεις σουίτες και ποιες εφαρμογές θέλετε να εγκαταστήσετε. 

Αφού τελειώσει η εγκατάσταση επιλέξτε κατηγορία και τρέξτε την εφαρμογή που επιθυμείτε, επιλέξτε κατηγορία και τρέξτε την εφαρμογή που επιθυμείτε.

LiberKey : 5.8

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
LiberKey : 294 διαθέσιμες εφαρμογές με μερικά κλικ στο στικάκι σας
4/ 5 stars - "LiberKey : 294 διαθέσιμες εφαρμογές με μερικά κλικ στο στικάκι σας" 294 εφαρμογές σε ένα αρχείο, δομημένες και κατανεμημένες ανάλογα με την κατηγορία τους, θα βρείτε τις αντίστοιχες δωρεάν εφαρμογές στι...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>