Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

jumpshare : Ανταλλαγή και διαμοίραση αρχείων με ένα κλικ




Το Jumpshare είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές διαμοίρασης αρχείων με σκοπό την ανταλλαγή, ή την προβολή αρχείων, μόνο με ένα κλικ. Οι φάκελοι ονομάζονται αυτόματα με βάση τον αριθμό και το είδος των αρχείων που θα προσθέσετε, με την βοήθεια της εφαρμογής μπορείτε να δείτε φωτογραφίες, βίντεο, έγγραφα, παρουσιάσεις, υπολογιστικά φύλλα, βιβλία, ηχητικά, γραμματοσειρές,κώδικες και πολλούς ακόμη τύπους αρχείων (200 περίπου) και μάλιστα κρυπτογραφημένα με το πρότυπο AES-256 έτσι ώστε να να διασφαλίσετε ότι δεν μπορεί κανείς να αποκτήσει στον λογαριασμό σας μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση. Αυτό που θα πρέπει να κάνετε είναι να πατήστε εδώ και να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό στην υπηρεσία προσθέτοντας απλά το όνομα και το e-mail σας.




ΒΗΜΑΤΑ
1.Αφού εγκαταστήσετε την εφαρμογή θα δείτε το εικονίδιο της εφαρμογής να εμφανίζετε στην γραμμή εργασιών, πατήστε επάνω κάντε login στο λογαριασμό σας και από εδώ και πέρα οποιοδήποτε αρχείο μουσική εικόνα ή έγγραφο θέλετε να μοιράσετε ανεβάστε το και πατήστε στην επιλογή που επιθυμείτε.



2. Επιλέξτε τώρα για κάθε ένα από τα αρχεία που έχετε στείλει στην εφαρμογή τι ακριβώς θέλετε να κάνετε,πατήστε copy link για να πάρετε τον σύνδεσμο του αρχείου που έχετε ανεβάσει και να τον μοιράσετε στους φίλους σας, ή πατήστε Share και γράψτε το ή τα e-mails των παραληπτών. Από κάτω ακριβώς από τα e-mail σας υπάρχει όπως βλέπετε και χώρος ώστε να γράψετε και ένα μικρό συνοδευτικό κείμενο, ή τέλος πατήστε στις τελίτσες για να επιλέξετε άλλους εναλλακτικούς τρόπους.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows,  iOS





jumpshare : Ανταλλαγή και διαμοίραση αρχείων με ένα κλικ
4/ 5 stars - "jumpshare : Ανταλλαγή και διαμοίραση αρχείων με ένα κλικ" Το Jumpshare είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές διαμοίρασης αρχείων με σκοπό την ανταλλαγή, ή την προβολή αρχείων, μόνο με ένα κ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>