Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Easy Timer : Εύχρηστο μίνι ξυπνητήριΤο Easy Timer είναι ένα εύχρηστο ξυπνητήρι με απλή - μινιμαλιστική διασύνδεση. Για να δουλέψετε με την εφαρμογή, απλά ρυθμίστε σε πόσες ώρες ή σε ποια χρονική στιγμή θα πρέπει να ειδοποιηθείτε και πατήσετε την ενεργοποίηση. Είναι πλήρως προσαρμόσιμο, μπορείτε να ρυθμίσετε τον ήχο αφύπνισης επιλέγοντας πάνω από 35 προεγκατεστημένους ήχους ή επιλέγοντας το δικό σας αρχείο ήχου. 

Επιπλέον, μπορείτε να αλλάξετε την εμφάνιση όπως τα χρώματα, τη θέση ή το μέγεθος. Επίσης, ο τύπος συναγερμού μπορεί να ρυθμιστεί για ειδοποίηση για συγκεκριμένο αριθμό φορών ή έως ότου απενεργοποιηθεί. 

Υπάρχει ακόμη και μια επιλογή να το επαναλάβετε σε μερικά λεπτά. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τις προσαρμοσμένες ενέργειες μετά το ξυπνητήρι, όπως την εμφάνιση ενός επιλεγμένου μηνύματος ειδοποίησης.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
Easy Timer : Εύχρηστο μίνι ξυπνητήρι
4/ 5 stars - "Easy Timer : Εύχρηστο μίνι ξυπνητήρι" Το Easy Timer είναι ένα εύχρηστο ξυπνητήρι με απλή - μινιμαλιστική διασύνδεση. Για να δουλέψετε με την εφαρμογή, απλά ρυθμίστε σε πόσες...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>