Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

ATTO Disk Benchmark : Μετρήστε την απόδοση σε σκληρούς δίσκους και SSDΜετρήστε την απόδοση σε σκληρούς δίσκους, μονάδες SSD, μονάδες HBA, προσαρμογείς RAID και ελεγκτές αποθήκευσης. Ως κορυφαίος προμηθευτής προϊόντων υψηλής απόδοσης storage network connectivity, η ATTO δημιούργησε ένα ευρέως αποδεκτό λογισμικό δωρεάν λογισμικού Benchmark για τη μέτρηση της απόδοσης του συστήματος αποθήκευσης. 

Ως ένα από τα κορυφαία επαγγελματικά εργαλεία το Disk Benchmark μετράει την απόδοση σε σκληρούς δίσκους, μονάδες SSD, συστοιχίες RAID καθώς και τη σύνδεση κεντρικού υπολογιστή με συνδεδεμένη αποθήκευση. 

Κορυφαίοι κατασκευαστές δίσκων, όπως η Hitachi, κατασκευάζουν και δοκιμάζουν κάθε μονάδα χρησιμοποιώντας το Benchmark του ATTO Disk. Το εργαλείο μέτρησης απόδοσης του benchmark benchmark ATTO Disk είναι συμβατό με τα Microsoft Windows. Για να κατεβάσετε την εφαρμογή πρέπει να κάνετε registration και θα σας σταλεί το link  στο e-mail σας.

Author's Website:
ATTO Disk Benchmark : Μετρήστε την απόδοση σε σκληρούς δίσκους και SSD
4/ 5 stars - "ATTO Disk Benchmark : Μετρήστε την απόδοση σε σκληρούς δίσκους και SSD" Μετρήστε την απόδοση σε σκληρούς δίσκους, μονάδες SSD, μονάδες HBA, προσαρμογείς RAID και ελεγκτές αποθήκευσης. Ως κορυφαίος προμηθευτ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>