Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Antivirus & Mobile Security : Εφαρμογή ασφαλείας επαγγελματικών προδιαγραφών για το κινητό σαςΠρόκειται για μία δωρεάν επαγγελματικών προδιαγραφών εφαρμογή προστασίας από ιούς για το κινητό σας. Διαθέτει ισχυρή μηχανή σάρωσης, που σας επιτρέπει να βρείτε γρήγορα κακόβουλες εφαρμογές που μεταφέρουν ιούς ή υποκλέπτουν τα προσωπικά σας δεδομένα. 

Ειδικά σχεδιασμένη με έξτρα εφαρμογές, όπως η δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων σας για να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας των τοπικών σας δεδομένων σας σε ένα μόνο δευτερόλεπτο, δυνατότητα να απεγκαταστήσετε εύκολα τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείτε συχνά, και με συμβουλές σχετικά με την προστασίας των Προσωπικών σας Δεδομένων.

Μπορείτε ακόμη να προσθέσετε μία επιπλέον προστασία με κωδικό πρόσβασης σε ευαίσθητες εφαρμογές, όπως το Facebook, ή την εφαρμογή των μηνυμάτων σας αλλά και να κλειδώσετε εφαρμογές. Τέλος σας δίνει τη δυνατότητα να αποκρύψετε τις επαφές σας, τις τηλεφωνικές σας κλήσεις και τα SMS από τα αδιάκριτα μάτια.


 
Antivirus & Mobile Security : Εφαρμογή ασφαλείας επαγγελματικών προδιαγραφών για το κινητό σας
4/ 5 stars - "Antivirus & Mobile Security : Εφαρμογή ασφαλείας επαγγελματικών προδιαγραφών για το κινητό σας" Πρόκειται για μία δωρεάν επαγγελματικών προδιαγραφών εφαρμογή προστασίας από ιούς για το κινητό σας. Διαθέτει ισχυρή μηχανή σάρωσης, π...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>