Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Add a watermark to the photos : Προσθέστε υδατογράφημα στις φωτογραφίες σαςΠροσθέστε το προσωπικό σας υδατογράφημα για να προστατεύσετε τις φωτογραφίες σας από μη εξουσιοδοτημένη χρήση (Πνευματικά δικαιώματα) ή εφαρμόστε ψηφιακή υπογραφή για να δημιουργήσετε το εμπορικό σας σήμα. 

Η εφαρμογή παρέχει μια πλήρη λύση υδατογράφησης απευθείας στο τηλέφωνό σας με την δυνατότητα δημιουργίας και αποθήκευσης υδατογραφημάτων ως πρότυπα. 

Επιλέξτε κάποιο από τα προρυθμισμένα πρότυπα ή χρησιμοποιήστε το δικό σας λογότυπο με δυνατότητα επεξεργασίας κειμένου, χρώματος, γραμματοσειράς, μεγέθους, περιστροφής, αλλαγής φόντου και πολλά άλλα. Παρέχει τη δυνατότητα μαζικής επεξεργασίας για πολλές φωτογραφίες ταυτόχρονα.
Add a watermark to the photos : Προσθέστε υδατογράφημα στις φωτογραφίες σας
4/ 5 stars - "Add a watermark to the photos : Προσθέστε υδατογράφημα στις φωτογραφίες σας" Προσθέστε το προσωπικό σας υδατογράφημα για να προστατεύσετε τις φωτογραφίες σας από μη εξουσιοδοτημένη χρήση (Πνευματικά δικαιώματα) ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>