Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Shotty : Εφαρμογή για λήψη στιγμιότυπων οθόνηςΤο Shotty είναι μια εφαρμογή για λήψη φωτογραφιών από την οθόνη των υπολογιστών σας ( στιγμιότυπα οθόνης). Σε αντίθεση με άλλες εφαρμογές παρέχει διάφορες λειτουργίες που είναι χρήσιμες για την τροποποίηση του ληφθέντος screenshot. Μπορείτε να αλλάξετε αυτόματα το χρώμα Aero Glass κατά τη διάρκεια του στιγμιότυπου οθόνης, για παράδειγμα, και να αποκτήσετε εικόνες που δεν εξαρτώνται από τις ρυθμίσεις του συστήματός σας.


Περιλαμβάνει επίσης, ενσωματωμένο επεξεργαστή εικόνων και σας προσφέρει τη δυνατότητα να τροποποιήσετε το ληφθέν στιγμιότυπο οθόνης. Μπορείτε να περικόψετε την εικόνα, να ξεδιπλώσετε μια περιοχή για να κάνετε το κείμενο δυσανάγνωστο, να επισημάνετε κείμενο όπως με ένα δείκτη ή να σχεδιάσετε ορθογώνια.

Φυσικά μπορείτε να προσθέσετε και κείμενο στο screenshot σας. Απλά πατήστε το πλήκτρο πρόσβασης (το προεπιλεγμένο είναι το [Ctrl] + [Print]) και το Shotty παίρνει ένα στιγμιότυπο οθόνης από την ενεργή εφαρμογή. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Shotty στη γραμμή εργασιών σας. Με δεξί κλικ μπορείτε να ρυθμίσετε το Shotty, με αριστερό κλικ μπορείτε να επιλέξετε τι να συλλάβετε.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
Shotty : Εφαρμογή για λήψη στιγμιότυπων οθόνης
4/ 5 stars - "Shotty : Εφαρμογή για λήψη στιγμιότυπων οθόνης" Το Shotty είναι μια εφαρμογή για λήψη φωτογραφιών από την οθόνη των υπολογιστών σας ( στιγμιότυπα οθόνης). Σε αντίθεση με άλλες εφαρμογ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>