Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Power8 : Μενού έναρξης για όλα τα WindowsΗ εφαρμογή αυτή έχει σχεδιαστεί κυρίως για τους χρήστες των Windows 8, (όπως είναι γνωστό η microsoft έχει αφαιρέσει το μενού έναρξης από τα widows 8) έτσι όσοι έχουν συνηθίσει στην χρήση του μενού έναρξης στις προηγούμενες εκδόσεις windows θα νοιώσουν σίγουρα άβολα με την απουσία του.

Η διαφορά αυτής της εφαρμογής με άλλες παρόμοιες είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε παλιότερες εκδόσεις windows. Το πρόγραμμα μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να ξεκινά με τα Windows και έτσι να είναι διαθέσιμο από την πρώτη στιγμή.


Σας παρέχει πρόσβαση σε συντομεύσεις για να ξεκινήσετε οποιοδήποτε από τα προγράμματα που έχετε εγκαταστήσει στον υπολογιστή σας και να είστε σε θέση να εντοπίσετε τις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες εφαρμογές σας. Θα τρέξει σε Windows XP με SP3, σε Windows 7 με SP1, σε Windows 8 και 8.1 και σε Windows 10. 
 
Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
Power8 : Μενού έναρξης για όλα τα Windows
4/ 5 stars - "Power8 : Μενού έναρξης για όλα τα Windows" Η εφαρμογή αυτή έχει σχεδιαστεί κυρίως για τους χρήστες των Windows 8, (όπως είναι γνωστό η microsoft έχει αφαιρέσει το μενού έναρξης ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>