Βρείτε και διαγράψτε επικίνδυνους ιούς με το Panda Cloud CleanerΤο Panda Cloud Cleaner είναι μια απλή και εύκολη εφαρμογή cloud-based ανίχνευσης και εκκαθάρισης malware, που έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί παράλληλα με άλλα εργαλεία ασφαλείας χωρίς διενέξεις. Το πρόγραμμα διαθέτει απλό και κατανοητό interface, κάντε κλικ στο κουμπί "Αποδοχή και Σάρωση" και αυτό θα ελέγξει ολόκληρο το PC σας, ή επιλέξτε "ανάλυση άλλων στοιχείων" όπου μπορείτε να επιλέξετε μια μονάδα δίσκου ή κάποιο φάκελο, προκειμένου να ελεγχθούν. Στη συνέχεια, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περιμένετε για τα αποτελέσματα. 


Αν όλα πάνε καλά δεν θα σας εμφανίσει κάποια ένδειξη αν διαπιστώσει όμως ότι υπάρχει ΄΄μόλυνση΄΄ από κάποιο malware θα σας εμφανίσει το που βρίσκεται όπου φυσικά πατώντας στην επιλογή clean μπορείτε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να το ΄΄εξαφανίσετε΄.

Τέλος, όπως θα δείτε υπάρχει και μία άλλη επιλογή, δημιουργίας ενός Boot USB  που μπορεί να σας φανεί πολύ χρήσιμο στην περίπτωση που ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί από κάποιο ιό και είναι αδύνατος ο καθαρισμός του μέσα από τα windows.


Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Βρείτε και διαγράψτε επικίνδυνους ιούς με το Panda Cloud Cleaner
4/ 5 stars - "Βρείτε και διαγράψτε επικίνδυνους ιούς με το Panda Cloud Cleaner " Το Panda Cloud Cleaner είναι μια απλή και εύκολη εφαρμογή cloud-based ανίχνευσης και εκκαθάρισης malware, που έχει σχεδιαστεί για να λε...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>