Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Monosnap : Εφαρμογή Capture για εικόνα και βίντεοΤο Monosnap είναι ένα από τα καλύτερα προγράμματα capture για τα windows και θα σας βοηθήσει έτσι ώστε να πάρετε εύκολα και γρήγορα στιγμιότυπα της πλήρους οθόνης σας, από ένα μέρος της οθόνης, από ένα επιλεγμένο παράθυρο. Μπορείτε να επισημάνετε σημαντικές λεπτομέρειες με στυλό, κείμενο, βέλη και σχήματα και να αποκρύψετε τις προσωπικές σας πληροφορίες με το εργαλείο θάμπωσης. 

Ακόμη μπορείτε να συνδεθείτε για να αποκτήσετε δωρεάν αποθηκευτικού χώρο ώστε να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας στους σέρβερς της εφαρμογής ή απλά να το αποθηκεύσετε στο τοπικό σας φάκελο και να το αντιγράψετε στο πρόχειρο. Θα πρέπει να επισημάνω ότι εκτός από κλασικό εργαλείο capture για φωτογραφίες, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως capture για βίντεο ώστε για να καταγράψετε την οθόνη σας ή τμήματα της οθόνης ή των εφαρμογών σας σε βίντεο και να τα ανεβάσετε ή να τα σώσετε στον υπολογιστή σας. 

Η χρήση της εφαρμογής δεν παρουσιάζει ιδιαίτερες δυσκολίες. Αφού την εγκαταστήσετε θα δείτε το εικονίδιο της στην μπάρα εργασίας του υπολογιστή σας, κάντε κλικ στο εικονίδιο,ή επιλέξτε κάποιο από τον συνδυασμό πλήκτρων,για να ξεκινήσετε την εργασία σας.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
Monosnap : Εφαρμογή Capture για εικόνα και βίντεο
4/ 5 stars - "Monosnap : Εφαρμογή Capture για εικόνα και βίντεο" Το Monosnap είναι ένα από τα καλύτερα προγράμματα capture για τα windows και θα σας βοηθήσει έτσι ώστε να πάρετε εύκολα και γρήγορα στ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>