HiBit System Information : Βοηθητικό πρόγραμμα πληροφοριών συστήματος



Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023

HiBit System Information : Βοηθητικό πρόγραμμα πληροφοριών συστήματος

read

Δωρεάν εφαρμογή για Windows που παρέχει στους χρήστες λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το σύστημα του υπολογιστή τους. Αυτό το ισχυρό εργαλείο προσφέρει μια πλήρη περιγραφή διαφόρων πτυχών του συστήματος, επιτρέποντας στους χρήστες να αποκτήσουν πληροφορίες για τα στοιχεία υλικού και λογισμικού του.

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες, όπως το μοντέλο του επεξεργαστή, η χωρητικότητα μνήμης, η χρήση του χώρου στο δίσκο, τα στοιχεία της κάρτας γραφικών και πολλά άλλα. Η εφαρμογή παρέχει επίσης δεδομένα σχετικά με το εγκατεστημένο λογισμικό, συμπεριλαμβανομένης της έκδοσης του λειτουργικού συστήματος, των εγκατεστημένων εφαρμογών και των προγραμμάτων οδήγησης.

Επιπλέον, σας επιτρέπει να δημιουργείτε εκτενείς αναφορές που περιέχουν όλες τις πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν. Αυτές οι αναφορές μπορούν να αποθηκευτούν ή να εξαχθούν σε διάφορες μορφές για μελλοντική αναφορά ή κοινή χρήση με άλλους.

Οι πληροφορίες χωρίζονται σε μερικές κύριες κατηγορίες όπως, εξοπλισμός: CPU, RAM, μητρική πλακέτα, BIOS, οθόνη, αποθήκευση, εκτυπωτής, δίκτυο, κάρτα ήχου, πληκτρολόγιο, συσκευή κατάδειξης και από πλευράς λογισμικού σε λειτουργικό σύστημα, λογισμικό ασφαλείας, λίστα διεργασιών, υπηρεσίες, οδηγοί συστήματος, εκκίνηση, εγκατεστημένα προγράμματα, αρχεία καταγραφής συμβάντων

Συνοψίζοντας, πρόκειται για ένα απλό, χρήσιμο εργαλείο που παρέχει μια πλήρη επισκόπηση του υπολογιστή σας.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή HiBit System Information

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!