Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας. Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Darktable : Εικονικό σκοτεινό δωμάτιο για φωτογράφουςΗ δημιουργία ενός σκοτεινού δωματίου ταινίας κατά το παρελθόν ήταν πρωτίστως θέμα συλλογής των σωστών χημικών ουσιών και φωτισμού. Ωστόσο, με τα σημερινά δεδομένα ένα ψηφιακό σκοτεινό δωμάτιο αποτελείται από έναν ισχυρό υπολογιστή, μια υψηλής ποιότητας οθόνη (συχνά χρησιμοποιούνται διπλές οθόνες ) και το λογισμικό.

Το Darktable ανήκει σε αυτή την κατηγορία, είναι μια εφαρμογή ροής εργασίας ανοιχτού κώδικα, ένα εικονικό φωτιστικό και σκοτεινό δωμάτιο για φωτογράφους. Διαχειρίζεται τα ψηφιακά αρνητικά σας σε μια βάση δεδομένων, σας επιτρέπει να τα δείτε μέσα από ένα μεγεθυντικό φακό και σας επιτρέπει να αναπτύξετε τις πρώτες σας εικόνες και να τις βελτιώσετε.

 Διατηρεί όλα τα αρχεία εικόνας στη βάση δεδομένων της και σας επιτρέπει να τα επεξεργαστείτε, με την προσθήκη εφέ αλλαγή της ισορροπίας χρωμάτων και πολλά άλλα.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
Darktable : Εικονικό σκοτεινό δωμάτιο για φωτογράφους
4/ 5 stars - "Darktable : Εικονικό σκοτεινό δωμάτιο για φωτογράφους" Η δημιουργία ενός σκοτεινού δωματίου ταινίας κατά το παρελθόν ήταν πρωτίστως θέμα συλλογής των σωστών χημικών ουσιών και φωτισμού. Ωστ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>