Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Battery Booster Lite : Εργαλείο διαχείρισης ενέργειας και ενίσχυσης μπαταρίαςΕργαλείο διαχείρισης ενέργειας και ενίσχυσης μπαταρίας τόσο για Smartphone όσο και για Tablet. Παρέχει την πιο ακριβή πληροφόρηση για την κατάσταση της μπαταρίας σας και ελέγχει τις πρόσφατες αλλαγές σε ότι αφορά την κατανάλωση της μπαταρίας ώστε να αντιμετωπίσετε εύκολα διάφορες καταστάσεις στις οποίες η κατανάλωση της μπαταρίας μπορεί να είναι ασυνήθιστα μεγάλη.

Προσφέρει 4 διαφορετικές λειτουργίες για να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε περισσότερη ενέργεια. Αυτές οι λειτουργίες θα παρακολουθούν την επίδοση του συστήματος σας και θα εξοικονομήσουν ενέργεια σε όλες τις πιθανές καταστάσεις. Πέρα από αυτές τις λειτουργίες σας παρέχεται η δυνατότητα να δημιουργήσετε και την δική σας προσαρμοσμένη στις προσωπικές σας ανάγκες.

Για την εύκολη διαχείριση των λειτουργιών σε καθημερινή χρήση, είναι διαθέσιμα δεκαπέντε κουμπιά έλεγχου για προσθήκη στην κεντρική οθόνη: WiFi, Bluetooth, GPS, δεδομένα, λειτουργία πτήσης, χρόνος απενεργοποίησης οθόνης, φωτεινότητα, κτλ. Θα χρειαστεί χώρος μιας γραμμής στην κεντρική οθόνη για να προσθέσετε αυτά τα κουμπιά.

Έχοντας αυτά στην κεντρική οθόνη δεν θα χρειάζεται πλέον τις ρυθμίσεις δικτύου για να ρυθμίσετε λειτουργίες του δικτύου η της οθόνης. Αν παρόλα αυτά δεν έχετε την επιλογή προσθήκη κουμπιών στην οθόνη, αυτά τα κουμπιά είναι διαθέσιμα και στις ρυθμίσεις του ενισχυτή μπαταρίας.
Battery Booster Lite : Εργαλείο διαχείρισης ενέργειας και ενίσχυσης μπαταρίας
4/ 5 stars - "Battery Booster Lite : Εργαλείο διαχείρισης ενέργειας και ενίσχυσης μπαταρίας" Εργαλείο διαχείρισης ενέργειας και ενίσχυσης μπαταρίας τόσο για Smartphone όσο και για Tablet. Παρέχει την πιο ακριβή πληροφόρηση για ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>