8 επιλεγμένες διαγνωστικές εφαρμογές για το κινητό σαςΓια να διαπιστώσουμε τα πραγματικά χαρακτηριστικά μίας συσκευής Android, και για να δούμε πληροφορίες και λεπτομέρειες που συνήθως δεν θα διαβάσουμε στο manual του κατασκευαστή, αλλά ακόμη και να διαπιστώσουμε την λειτουργικότητα της συσκευής μας ή να το συγκρίνουμε με κάποιο άλλο μοντέλο χρησιμοποιούμε εφαρμογές σχεδιασμένες για το σκοπό αυτό. Σήμερα, αφού δοκιμάσαμε αρκετές, επιλέξαμε και παρουσιάζουμε κατά την  εκτίμησή μας  8 από τις καλύτερες

Έχετε ένα νέο smartphone; Θέλετε να μάθετε τις δυνατότητές του; Θέλετε να το συγκρίνετε με το παλιό σας τηλέφωνο ή με άλλη συσκευή; Το Phone Tester είναι η ιδανική εφαρμογή για το σκοπό αυτό. Σας επιτρέπει να αναλύσετε και να δοκιμάσετε το υλικό της συσκευής σας, τους αισθητήρες και τα εξαρτήματα, για να βεβαιωθείτε ότι όλα λειτουργούν σωστά.

2.
Περιλαμβάνει πληροφορίες για τη CPU, τη RAM, το εσωτερικό και εξωτερικό χώρο αποθήκευσης, το λειτουργικό σύστημα, τους αισθητήρες, πληροφορίες για την CPU, την μπαταρία, κάμερα, Bluetooth, οθόνη και άλλα. 

3
Το Droid Info είναι μια εφαρμογή για τον έλεγχο των προδιαγραφών hardware για συσκευές Android με λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το smartphone σας, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών συσκευής, συστήματος, μνήμης, φωτογραφικής μηχανής, θερμοκρασίας, μπαταρίας και στοιχεία του αισθητήρα. Πλήρης υποστήριξη ελληνικών.4.
Σας δίνει λεπτομέρειες για τις διαμορφώσεις του Android στη συσκευή σας. Ο έλεγχος περιλαμβάνει πληροφορίες της CPU, RAM, αποθήκευση, λειτουργικό σύστημα, αισθητήρες, πυρήνας, διαμέρισμα, μπαταρία, οθόνη και άλλα.


5.

Το CPU Χ είναι μία ακόμη ποιοτική εφαρμογή που εμφανίζει πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή, όπως επεξεργαστή, πυρήνες, ταχύτητα, μοντέλο, ram, κάμερα, αισθητήρες  και πολλές άλλες πληροφορίες.
6.

Δείτε τον αριθμό ΙΜΕΙ, το σωστό όνομα της συσκευής, δείτε αν το τηλέφωνό σας είναι Rooted ή όχι και πληροφορηθείτε με κάθε λεπτομέρεια για το υλικό της συσκευής σας.7.
Πρόκειται για μία από τις καλύτερες εφαρμογές που μπορεί να αντλήσει πληροφορίες για τη συσκευή σας. Ποιο συγκεκριμένα σας επιτρέπει να δείτε την τρέχουσα κατάσταση της μπαταρίας της συσκευής σας πληροφορίες για τους αισθητήρες, πληροφορίες δικτύου, προδιαγραφές συσκευής, πληροφορίες CPU, μνήμης, αποθήκευσης, εγκατεστημένων εφαρμογών και πολλά άλλα.

8.
Παρακολουθήστε το υλικό σας σε πραγματικό χρόνο και να πάρτε πληροφορίες σχετικά με το μοντέλο της συσκευής, CPU, GPU, τη μνήμη, μπαταρία, φωτογραφική μηχανή, δίσκος, δίκτυο, αισθητήρες και το λειτουργικό σύστημα. Το  DevCheck σας δίνει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε σχετικά με το υλικό και το λειτουργικό σύστημα με ένα σαφή, ακριβή και οργανωμένο τρόπο.

Αν σας άρεσε το άρθρο διαδώστε το!