//Add More external stylesheets Start Menu X : Αντικαταστήστε το μενού συστήματος των windows



Σάββατο 10 Ιουνίου 2023

Start Menu X : Αντικαταστήστε το μενού συστήματος των windows

read

Το Start Menu X αποτελεί μία πρώτης τάξεως λύση αντικατάστασης του μενού συστήματος των windows εφοδιασμένο με επαγγελματικές προδιαγραφές, συμβατό και με Windows  11. 

Μία εφαρμογή που συγκεντρώνει όλα τα προγράμματα και την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας στα χαρακτηριστικά της με τέτοιο τρόπο που δεν χρειάζεται να ψάχνετε που βρίσκεται το κάθε πρόγραμμα, ειδικά για εσάς που έχετε εγκατεστημένα πολλά προγράμματα και πολλά εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας σας. 

Πατήστε στο πράσινο εικονίδιο που βρίσκεται στην κάτω πλευρά του μενού, εκεί βρίσκονται συγκεντρωμένες όλες οι ενέργειες που αφορούν την κατάσταση του υπολογιστή σας όπως η επανεκκίνηση η αλλαγή χρήστη, η απενεργοποίηση η αποσύνδεση κ.λ.π. 

Αν θέλετε να αλλάξετε skins να ρυθμίσετε εργασίες μέσω του πληκτρολογίου σας κ.λ.π πατήστε στο μπλε εικονίδιο (γραναζάκι) που θα δείτε στην κάτω δεξιά πλευρά του μενού. Το Start Menu X αντικαθιστά τα κίτρινα εικονίδια φακέλων με εικονίδια εφαρμογών. 

Κάνοντας κλικ στο φάκελο εκκινεί η εφαρμογή. Για πρόσβαση σε ένα υπομενού, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από έναν φάκελο για μερικά δευτερόλεπτα. Για την πρώτη εκκίνηση, η εφαρμογή που εκκινείται καθορίζεται αυτόματα. 

Στη συνέχεια, η εφαρμογή που εκκινήσατε πιο πρόσφατα γίνεται η "προεπιλεγμένη εφαρμογή" του φακέλου. Διαχωρίστε τα περιεχόμενα οποιουδήποτε φακέλου σε εικονικές ομάδες χωρίς να αλλάξετε τη θέση των αρχείων στο δίσκο. 

Έτσι, μπορείτε να αφιερώσετε λιγότερο χρόνο ψάχνοντας πράγματα και να αλλάξετε τον τρόπο εμφάνισης των πληροφοριών ανάλογα με τις περιστάσεις σας. 

Αυτή η δυνατότητα εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Start Menu X. Η εφαρμογή διατίθεται απολύτως δωρεάν, ωστόσο, εάν θέλετε ακόμη περισσότερες ρυθμίσεις, μπορείτε να αγοράστε την επαγγελματική έκδοση του προϊόντος. 

Μπορείτε να δείτε τις διαφορές μεταξύ δωρεάν έκδοσης και της επαγγελματικής έκδοσης του προιόντος εδώ
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Start Menu X


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!