Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας. Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Riot : Συγκεντρώστε τις επικοινωνίες σας σε μία ενιαία εφαρμογή.To Riot είναι μία εφαρμογή επικοινωνίας, με κομψό περιβάλλον συνεργασίας που συγκεντρώνει όλες τις συνομιλίες σας σε μια ενιαία εφαρμογή. Χτισμένο γύρω από μία ομάδα chatrooms, σας επιτρέπει να μοιράζεστε τα μηνύματα, εικόνες, βίντεο και αρχεία να αλληλεπιδράσετε με τα εργαλεία σας και να αποκτήσετε πρόσβαση σε διαφορετικές κοινότητες κάτω από μία στέγη. Τώρα, και με κρυπτογράφηση από την αρχή έως το τέλος.

Τα χαρακτηριστικά του γνωρίσματα περιλαμβάνουν τη δυνατότητα να μοιραστείτε άμεσα μηνύματα, εικόνες, βίντεο και αρχεία κάθε είδους μέσα στις ομάδες οποιουδήποτε μεγέθους, να επικοινωνήσετε με φωνή και βίντεο καλώντας μέσω WebRTC, να βλέπετε ποιος διαβάζει τα μηνύματά σας με αποδεικτικά ανάγνωσης, να ανακαλύψτε και να προσκαλέσετε χρήστες από την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους.

Υποστηρίζει εκατοντάδες δωμάτια και χιλιάδες χρήστες με πλήρως συγχρονισμένο ιστορικό μηνυμάτων σε πολλαπλές συσκευές και πολλές άλλες δυνατότητες.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows,, Android, Mac OS X,  iOS


Riot : Συγκεντρώστε τις επικοινωνίες σας σε μία ενιαία εφαρμογή.
4/ 5 stars - "Riot : Συγκεντρώστε τις επικοινωνίες σας σε μία ενιαία εφαρμογή." To Riot είναι μία εφαρμογή επικοινωνίας, με κομψό περιβάλλον συνεργασίας που συγκεντρώνει όλες τις συνομιλίες σας σε μια ενιαία εφαρμ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>