Pixabay : Αναζητήσετε, κατεβάστε μοιραστείτε εικόνες



Δευτέρα 3 Απριλίου 2023

Pixabay : Αναζητήσετε, κατεβάστε μοιραστείτε εικόνες

read

Αν ψάχνετε για δωρεάν εικόνες και video για να τις χρησιμοποιήσετε χωρίς να ψάχνετε και να αναρωτιέστε εάν προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα είστε στο σωστό μέρος. Όλες οι εικόνες και τα video στο Pixabay δημοσιεύονται ελεύθερα πνευματικών δικαιωμάτων, υπό καθεστώς Creative Commons CC0. 

Μπορείς να τα κατεβάσεις, να τα μετατρέψεις, να τα διανέμεις και να τα χρησιμοποιήσεις δωρεάν για οποιαδήποτε, ακόμη και εμπορική χρήση, χωρίς να απαιτείται αναφορά ή απόδοση. Στο Pixabay μπορείτε να βρείτε και να μοιραστείτε εικόνες χωρίς πνευματικά δικαιώματα. 

Όλες οι εικόνες δημοσιεύονται σύμφωνα με Creative Commons Public Domain CC0 και μπορείτε να αντιγράψετε, να τροποποιήσετε, να διανέμετε και να χρησιμοποιήσετε τις εικόνες, ακόμα και για εμπορικούς σκοπούς και όλα αυτά χωρίς να απαιτείται άδεια και η πληρωμή τελών απόδοσης. 

Ωστόσο αν σας αρέσει πολύ κάποια εικόνα μπορείτε να κάνετε μία δωρεά στον δημιουργό της ή να δημιουργήσετε κάποιο λινκ που να οδηγεί σε αυτόν. 

Τέλος, πιθανόν να υπάρχει κάποιο εικονογραφημένο περιεχόμενο που ενδέχεται να εξακολουθεί να προστατεύεται από εμπορικά σήματα κάτι που άλλωστε θα δείτε στην περιγραφή της εικόνας. 

Pixabay Online

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!