Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας. Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Photo Studio : Επεξεργασία φωτογραφίας για φωτογράφους κάθε επιπέδουTo Photo Studio είναι μία ισχυρή πολυλειτουργική εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών για φωτογράφους κάθε επιπέδου. Περιέχει τη μεγαλύτερη γκάμα επεξεργασίας εργαλείων για τις βασικές και προηγμένες ρετούς των φωτογραφιών σας. Κάντε κάθε πλάνο σας ένα τέλειο πλήρες έργο τέχνης, χρησιμοποιώντας ένα ευρύ φάσμα φίλτρων και εργαλεία βελτίωσης χρωμάτων. 

Περιλαμβάνει περισσότερα από 200 μοναδικά φίλτρα, καταπληκτικά ειδικά εφέ, πλαίσια για κάθε γεγονός της ζωής σας, αυτοκόλλητα υφές, σχήματα και διόρθωση εργαλείων φωτισμού διόρθωση χρώματος, ευκρίνεια, και πολλά άλλα.

Χρησιμοποιήστε τη χειροκίνητη διόρθωση για να επισημάνετε, να διορθώσετε ή να βελτιώσετε οποιοδήποτε μέρος ή το αντικείμενο στη φωτογραφία σας. Χρησιμοποιήστε τη μάσκα διόρθωσης για την εφαρμογή φίλτρων. Το Κολάζ editor σας επιτρέπει να συνδυάσετε πολλές φωτογραφίες σε εκπληκτικά κολάζ φωτογραφιών με μια μεγάλη ποικιλία από ρυθμιζόμενα πλαίσια, σχήματα, προσαρμόσιμα υπόβαθρα,  πρότυπα και αυτοκόλλητα.
Photo Studio : Επεξεργασία φωτογραφίας για φωτογράφους κάθε επιπέδου
4/ 5 stars - "Photo Studio : Επεξεργασία φωτογραφίας για φωτογράφους κάθε επιπέδου" To Photo Studio είναι μία ισχυρή πολυλειτουργική εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών για φωτογράφους κάθε επιπέδου. Περιέχει τη μεγαλύτ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>