Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας. Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Photo Retouch Blemish Remover: Αφαιρέστε το ανεπιθύμητο περιεχόμενο από τις φωτογραφίες σαςΤο Photo Retouch Blemish Remover είναι μία απλή δωρεάν εφαρμογή που σας επιτρέπει να αφαιρέσετε ανεπιθύμητο περιεχόμενο  από κάθε φωτογραφία, χρησιμοποιώντας απλά το δάχτυλό σας.  Με τον τον τρόπο αυτό μπορείτε να αφαιρέστε τα ανεπιθύμητα άτομα από τις φωτογραφίες σας ή ακόμη και να ρετουσάρετε το πρόσωπό σας αφαιρώντας του τυχόν ατέλειες όπως σπυράκια ουλές κ.λ.π. Θα δούμε τώρα πόσο απλά επιτυγχάνετε αυτό ακολουθώντας τα παρακάτω απλά βήματα. 


ΒΗΜΑΤΑ

1.  Τρέξτε  την εφαρμογή  και  επιλέξτε την φωτογραφία που επιθυμείτε να επεξεργαστείτε.


2. Αφού επιλέξτε τη φωτογραφία που επιθυμείτε  πατήστε στο κουμπί object removal και σχεδιάστε με το  δάκτυλο ή την πένα σας το αντικείμενο που θέλετε να αφαιρέσετε. Στην συγκεκριμένα εικόνα θα αφαιρέσουμε την κοπέλα που βλέπουμε στην προβλήτα του λιμανιού.


3. Αφού ολοκληρώσουμε το σχεδιασμό του περιγράμματος πατώντας πρώτα στο κουμπί object removal,  μόλις τελειώσουμε, κάνουμε κλικ   δεξιά στο βελάκι που  βλέπετε και περιμένουμε λίγα δεύτερα μέχρι το πρόγραμμα να κάνει τα ΄΄μαγικά του΄΄.


4. Αν δεν έχουμε πένα για να κάνουμε μικρο μετρική σχεδίαση του περιγράμματος  πιθανώς να μας ξεφύγουν κάποια σημεία, για το σκοπό αυτό πάμε ένα κλικ πίσω  πατάμε στο κουμπί quick repair  για να επιδιορθώσουμε τις ατέλειες.

5. Τέλος, αφού ολοκληρώσουμε την εργασία μας πατάμε save για να σώσουμε την νέα μας φωτογραφία. 

Photo Retouch Blemish Remover: Αφαιρέστε το ανεπιθύμητο περιεχόμενο από τις φωτογραφίες σας
4/ 5 stars - "Photo Retouch Blemish Remover: Αφαιρέστε το ανεπιθύμητο περιεχόμενο από τις φωτογραφίες σας" Το Photo Retouch Blemish Remover είναι μία απλή δωρεάν εφαρμογή που σας επιτρέπει να αφαιρέσετε ανεπιθύμητο περιεχόμενο  από κάθε ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>