Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Panda Mobile Security : Η καλύτερη ίσως δωρεάν εφαρμογή προστασίας από τους ιούςΤο Panda Mobile Security είναι ένα από τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα προστασίας από ιούς για συσκευές Android με δυνατότητα VPN που διασφαλίζει την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων σε smartphone και tablet από ιούς, κακόβουλο λογισμικό και ransomware. Αποφύγετε τα αδιάκριτα βλέμματα και αποκτήστε πρόσβαση στις αγαπημένες ιστοσελίδες μέσω ιδιωτικής, ασφαλούς, εικονικής σήραγγας δεδομένων. 

Η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης, δωρεάν προστασία από ιούς με σάρωση κάθε εφαρμογής και όλων των ενημερώσεων που κατεβάζετε σε πραγματικό χρόνο, εκτέλεση κατ’ απαίτηση σαρώσεων των αρχείων και του περιεχόμενου πολυμέσων που διαθέτετε,και σάρωση οποιασδήποτε κάρτας SD.


Ο ελεγκτής προστασίας προσωπικών δεδομένων ελέγχει και εμφανίζει τα δικαιώματα πρόσβασης για κάθε εφαρμογή η οποία είναι εγκατεστημένη στη συσκευή Android που διαθέτετε (πρόσβαση στις επαφές, τραπεζικούς λογαριασμούς, φωτογραφίες κ.τ.λ.

Εν κατακλείδι, η αξιοπιστία της εφαρμογής, το πλήρως εξελληνισμένο μενού, και η αποτελεσματικότητα της εφαρμογής, συν το ότι είναι από τις λίγες εφαρμογές που κάνει ακριβώς αυτό που υπόσχεται , την καθιστούν μία πολύ ελκυστική επιλογή.

Τέλος,  ως αναφορά για τα επιπλέον χαρακτηριστικά της εφαρμογής αυτά μπορείτε να τα ενεργοποιήσετε με την αγορά  συνδρομής έναντι ενός πολύ μικρού ποσού κατ΄έτος έτσι ώστε να απολαύσετε όλα τα προνόμια και της δυνατότητες  της.
Panda Mobile Security : Η καλύτερη ίσως δωρεάν εφαρμογή προστασίας από τους ιούς
4/ 5 stars - "Panda Mobile Security : Η καλύτερη ίσως δωρεάν εφαρμογή προστασίας από τους ιούς" Το Panda Mobile Security είναι ένα από τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα προστασίας από ιούς για συσκευές Android με δυνατότητα VPN που ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>