Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας. Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

AVStoDVD : Μετατροπή αρχείων βίντεο και ήχου σε DVD με προσαρμόσιμο μενούΤο AVStoDVD είναι ένα ευέλικτο εργαλείο για τη μετατροπή διαφόρων μορφών πολυμέσων σε ροές συμβατές με DVD και την εγγραφή τους DVD  με κύρια χαρακτηριστικά την επεξεργασία βίντεο-ήχου, κωδικοποίηση και εγγραφή σε DVD   με προσαρμόσιμο DVD μενού.

Στα χαρακτηριστικά της εφαρμογής περιλαμβάνονται οι δυνατότητες κρυπτογράφησης βίντεο χρησιμοποιώντας HCEnc / FFmpeg με κωδικοποίηση ήχου χρησιμοποιώντας FFmpeg / Wavi / Aften. και κωδικοποίηση υποτίτλων με τη χρήση του SubtitlesCreator / VobSub.  Πρόκειται για ένα εξαιρετικό ευέλικτο εργαλείο για τη μετατροπή διαφόρων μορφών πολυμέσων σε DVD που θα πρέπει να έχει κανείς στην εργαλειοθήκη του υπολογιστή του.


Πιθανά προβλήματα-Λύση

Αν κατά την εκτέλεση της εφαρμογής αντιμετωπίσετε πρόβλημα με το αρχείο mscomctl_ocx, κατεβάστε το από εδώ ocxme.com και στην συνέχεια αντιγράψτε το στον φάκελο C:\Windows\SysWow64. (Windows 64 Bit). Από εκεί και μετά τρέξτε το cmd με δικαιώματα διαχειριστή και επικολλήστε στην οθόνη που θα δείτε τα εξής: regsvr32 C:\Windows\SysWOW64\MSCOMCTL.OCX και τέλος πατήστε ENTER. Αν το έχετε κάνει σωστά θα δείτε το μικρό αναδυόμενο παραθυράκι επιβεβαίωσης. Μετά από αυτό μπορείτε να τρέξετε την εφαρμογή κανονικά.


Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


         (installer)

         (Portable)
AVStoDVD : Μετατροπή αρχείων βίντεο και ήχου σε DVD με προσαρμόσιμο μενού
4/ 5 stars - "AVStoDVD : Μετατροπή αρχείων βίντεο και ήχου σε DVD με προσαρμόσιμο μενού" Το AVStoDVD είναι ένα ευέλικτο εργαλείο για τη μετατροπή διαφόρων μορφών πολυμέσων σε ροές συμβατές με DVD και την εγγραφή τους DVD  ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>