//Add More external stylesheets Apolo Launcher : Ο πιό στιλάτος launcher για Android



Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

Apolo Launcher : Ο πιό στιλάτος launcher για Android

read

Με μοντέρνα θέματα και εικονίδια σχεδιασμένα από καλλιτέχνες το Apolo Launcher προσφέρει στο smartphone σας ένα μοναδικό επίπεδο φινιρίσματος. Παράλληλα με την βελτιστοποίηση της αυτονομίας και ταχύτητα πλοήγησης σας προσφέρεται μία εμπειρία πέρα απ’ αυτό που γνωρίζατε. Προσαρμόστε απόλυτα το smartphone σας με το αγαπημένο σας θέμα! Ο Apolo launcher είναι συμβατός με πάνω από ένα εκατομμύριο θέματα και συλλογές εικόνων. 

Τροποποιήστε το αποτέλεσμα της οθόνης σας προσαρμόζοντας τον αριθμό γραμμών ή στηλών, το μέγεθος, το χρώμα και πολλά άλλα. Επίσης, αφού ολοκληρώσετε τις ρυθμίσεις, σας δίνει τη δυνατότητα να σώσετε την διαμόρφωση σας, έτσι ώστε ακόμη και αν πειράξετε κάτι μελλοντικά και δεν μπορείτε να επαναφέρετε την επιφάνεια εργασίας σας, να το κάνετε πολύ εύκολα μέσα από τις ρυθμίσεις. 

Για το σκοπό αυτό επιλέξτε Settings, στην καρτέλα τωv ρυθμίσεων πατήστε Save, και στην επόμενη καρτέλα επιλέξτε save the current configuration. Τέλος, δε θα χάνετε πλέον κανένα μήνυμα αφού μπορείτε να βλέπετε τον αριθμό ειδοποιήσεων απευθείας στο εικονίδιο με μορφή μετρητή. Η βασική του διαφορά πέραν της πολύ καλής σχεδίασης και λειτουργίας του launcher είναι ότι διατίθεται χωρίς κανενός είδους περιορισμό και χωρίς διαφημίσεις.



Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!