Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

AOMEI Centralized Backupper : Δημιουργείστε και διαχειριστείτε αντίγραφα ασφαλείας στο δίκτυο σας από ένα κεντρικό υπολογιστήΤο AOMEI Centralized Backupper Standard, είναι μία  δωρεάν εφαρμογή αντιγράφων ασφαλείας που σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να διαχειρίζεστε εργασίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για όλους τους επιτραπέζιους υπολογιστές, τους φορητούς υπολογιστές και τις εικονικές μηχανές εντός  δικτύου από έναν κεντρικό υπολογιστή διαχείρισης.

Το πρότυπο ACB μειώνει το κόστος διαχείρισης των αντιγράφων ασφαλείας και εξοικονομεί πολύ χρόνο,μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν υπολογιστή ως κεντρικό διακομιστή για να ξεκινήσετε, να προγραμματίσετε, να σταματήσετε και παρακολουθεί απομακρυσμένες εργασίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για όλους τους clients εντός του δικτύου. 

Μόλις εγκαταστήσετε το ACB  στον κεντρικό υπολογιστή και το πρόγραμμα-client  στους υπολογιστές που θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας, είναι πολύ εύκολο να κάνετε κεντρικά διαχείριση και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας,  σε δίσκους ή διαμερίσματα όλων αυτών υπολογιστών σε ένα κοινόχρηστο στοιχείο δικτύου ή στο NAS. 

Δημιουργήστε κεντρικά μια ενιαία εργασία για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας για το σύστημα, τους δίσκους ή τα διαμερίσματα για όλους τους υπολογιστές-clients σε ένα κοινόχρηστο στοιχείο δικτύου ή ένα NAS. Εκτός αυτού, οποιαδήποτε ανοικτά αρχεία ή τρέχουσες εφαρμογές μπορούν να δημιουργηθούν αντίγραφα ασφαλείας χωρίς προβλήματα ή διακοπή.  

Μπορείτε ακόμη να κάνετε αυτόματη σάρωση  όλων των online υπολογιστών που έχουν εγκατασταθεί με πρόγραμμα-client AOMEI Backupper. Ακόμη,  προγραμματίστε την δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και ρυθμίστε το πρόγραμμα για αυτόματη εκτέλεση πλήρων ή επαυξητικών εφεδρικών αντιγράφων. Μπορείτε να πραγματοποιείτε αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ημερησίως, εβδομαδιαία μηνιαία ή βάσει συμβάντος, όπως εκκίνηση του συστήματος, τερματισμός συστήματος κ.λ.π. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
AOMEI Centralized Backupper : Δημιουργείστε και διαχειριστείτε αντίγραφα ασφαλείας στο δίκτυο σας από ένα κεντρικό υπολογιστή
4/ 5 stars - "AOMEI Centralized Backupper : Δημιουργείστε και διαχειριστείτε αντίγραφα ασφαλείας στο δίκτυο σας από ένα κεντρικό υπολογιστή" Το AOMEI Centralized Backupper Standard, είναι μία  δωρεάν εφαρμογή αντιγράφων ασφαλείας που σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να διαχε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>