//Add More external stylesheets ShapeX : Κορυφαία δωρεάν εφαρμογή δημιουργίας Collage για τα Windows



Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023

ShapeX : Κορυφαία δωρεάν εφαρμογή δημιουργίας Collage για τα Windows

read

Δημιουργήστε εκπληκτικά κολλάζ εικόνων σε μερικά μόνο κλικ. Πρόκειται μάλλον για την καλύτερη δωρεάν εφαρμογή δημιουργίας collage που έχουμε συναντήσει έως τώρα και που περιλαμβάνει ένα πολύ μεγάλο αριθμό έτοιμων προτύπων όπου οι φωτογραφίες τοποθετούνται αυτόματα και έξυπνα, με τον τρόπο αυτό μπορείτε να φτιάξετε collage με τις αγαπημένες σας φωτογραφίες σε σχήμα καρδιά, ορθογωνίου, κύκλου, με γράμματα, σε σχήμα ζώων, πουλιών, εντόμων, αριθμών και ένα τεράστιο αριθμό ακόμη διαθέσιμων επιλογών. 

Ωστόσο οι ευκολίες δεν σταματάνε εδώ, αφού μπορείτε να καθορίσετε το μέγεθος, τα περιθώριο, τη φωτεινότητα, τον αριθμό των εικόνων και πολλά άλλα. Πρέπει επίσης να σημειώσουμε ότι δεν απαιτείται εγκατάσταση και μπορείτε να το τρέξετε ακόμη και από ένα usb. 

Τώρα, τα βασικά βήματα είναι τα εξής : Αφού τρέξουμε την εφαρμογή κάνουμε κλικ στο εικονίδιο της φωτογραφίας για να ανεβάσουμε τις εικόνες μας, από εκεί και μετά επιλέγουμε το σχήμα του κολλάζ που επιθυμούμε και το τροποποιούμε με τα ρυθμιστικά βλέπετε στη δεξιά πλευρά του πάνελ ώστε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, τέλος για να σώσουμε το collage ως φωτογραφία, πατάμε στο εικονίδιο της δισκέτας επιλέγουμε την ανάλυση που επιθυμούμε και το σώζουμε.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:Windows
           (Installer)
          (Portable)

Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!