//Add More external stylesheets Quik – Free Video : Δημιουργήστε εκπληκτικά βίντεο σε λίγα βήματα.



Σάββατο 6 Απριλίου 2024

Quik – Free Video : Δημιουργήστε εκπληκτικά βίντεο σε λίγα βήματα.

read

Δημιουργήστε εκπληκτικά βίντεο σε λίγα βήματα. Επιλέξτε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες και βίντεο κλιπ και στη συνέχεια αφήστε το Quik κάνει τα μαγικά του. Προσθέτει όμορφες μεταβάσεις και εφέ, και συγχρονίζει τα πάντα στο ρυθμό της μουσικής. 

Μια από τις κύριες λειτουργίες του Quik είναι η δυνατότητα αυτόματης επεξεργασίας των βίντεο σας. Απλά επιλέξτε τα βίντεό και τις φωτογραφίες που θέλετε να περιληφθούν και το Quik θα δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό βίντεο με λίγα μόνο κλικ.

Επιπλέον, διαθέτει επιλογές επεξεργασίας για όσους θέλουν να δημιουργήσουν τα δικά τους προσαρμοσμένα βίντεο. Μπορείτε να προσθέσετε κείμενο, φίλτρα, μουσική και πολλά άλλα για να δώσετε το προσωπικό σας στίγμα στα βίντεο.

Είναι ιδανικό για όσους θέλουν να δημιουργήσουν γρήγορα και εύκολα εντυπωσιακά βίντεο. Μπορείτε να προσαρμόσετε την ιστορία σας με κείμενο, μουσική και πολλά άλλα και στη συνέχεια να το μοιραστείτε με τους φίλους σας. Λειτουργεί με φωτογραφίες και βίντεο που έχουν ληφθεί με σας GoPro, τηλέφωνο ή άλλη συσκευή. 

Προσθέστε έως και 75 φωτογραφίες και βίντεο κλιπ από τη συλλογή σας, άλμπουμ, Google Photos, Dropbox, GoPro Plus ή GoPro Quik Key.  Εντοπίζει τα πρόσωπα και τα χρώματα ώστε να πλαισιώσει κατάλληλα σε κάθε φωτογραφία τέλεια. 

Επιλέξτε ανάμεσα σε 23 στυλ βίντεο, με προσεκτικά σχεδιασμένα μεταβάσεις και γραφικά.  Ρυθμίστε  γραμματοσειρά, φίλτρα και γραφικά για κάθε στυλ βίντεο.

Τέλος, αλλάξετε τη σειρά των φωτογραφιών, βίντεο κλιπ και τίτλους, εξατομικεύστε την ιστορία σας με επικαλύψεις κειμένου και διαφανειών τίτλο. Τέλος μπορείτε ακόμα να προσθέσετε emojis.


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!