Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας. Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Project Mercury : Βελτιώστε την απόδοση των προγραμμάτων στον υπολογιστή σαςΔουλεύοντας με ένα υπολογιστή low-end μπορεί πολλές φορές, να μην είμαστε ικανοποιημένοι με την απόδοση του κατά το τρέξιμο κάποιας εφαρμογής ή κατά την εκτέλεση ορισμένων διαδικασιών, ωστόσο με το Project Mercury μπορούμε να βελτιώσουμε την απόδοση του δίνοντας προτεραιότητα στην CPU για διάφορα προγράμματα.

Η εφαρμογή δεν απαιτεί εγκατάσταση, το interface του είναι μινιμαλιστικό και διαθέτει πολλές λειτουργίες που μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς δυσκολία, παρέχοντας μας την δυνατότητα να παραμετροποιήσουμε τη χρήση του υπολογιστή μας προσαρμόζοντας τη χρήση της CPU, ανάλογα με την κατάσταση και την ιεράρχηση ορισμένων εφαρμογών απέναντι σε άλλες.

Για παράδειγμα, κατά την εκτέλεση ενός νέου προγράμματος, η εφαρμογή ρυθμίζει αυτόματα προτεραιότητα υψηλότερη από το μέσο όρο αξίας, έτσι ώστε να μπορεί να τρέξει όσο το δυνατόν ομαλότερα. Εναλλακτικά, κάθε φορά που θα ελαχιστοποιήσει ένα βοηθητικό πρόγραμμα, η προτεραιότητα του πέφτει αυτόματα κάτω από την κατ 'αποκοπή αξία.

Project Mercury  1.2.8.0

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

     
           (32 Bit)

            (64 Bit)
Project Mercury : Βελτιώστε την απόδοση των προγραμμάτων στον υπολογιστή σας
4/ 5 stars - "Project Mercury : Βελτιώστε την απόδοση των προγραμμάτων στον υπολογιστή σας" Δουλεύοντας με ένα υπολογιστή low-end μπορεί πολλές φορές, να μην είμαστε ικανοποιημένοι με την απόδοση του κατά το τρέξιμο κάποια...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>