Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

MakeHuman : Δωρεάν εφαρμογή για την δημιουργία εικονικών χαρακτήρωνΤο MakeHuman είναι ένα δωρεάν εργαλείο που έχει σχεδιαστεί ώστε να απλοποιεί τη δημιουργία εικονικών χαρακτήρων χρησιμοποιώντας μια γραφική διεπαφή χρήστη, ( GUI). Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο κλάδο του γενικότερου θέματος της τρισδιάστατης μοντελοποίησης. Η ομάδα MakeHuman επικεντρώνεται σε αυτόν τον συγκεκριμένο κλάδο προκειμένου να επιτύχει το καλύτερο δυνατό επίπεδο ποιότητας και ευκολίας χρήσης σε αυτόν τον τομέα. 

Ο απώτερος στόχος είναι να είναι να μπορεί κανείς να παράγει γρήγορα μια μεγάλη γκάμα ρεαλιστικών εικονικών ανθρώπων με μερικά μόνο κλικ του ποντικιού και να είναι σε θέση να τα σώσει ως εικόνες στον υπολογιστή του, ή να τα εξάγει για χρήση σε άλλα λογισμικά. Οι άνθρωποι δημιουργούνται με τον κατάλληλο χειρισμό στην εφαρμογή  που επιτρέπουν την ανάμειξη διαφορετικών ανθρώπινων χαρακτηριστικών για τη δημιουργία μοναδικών 3D ανθρώπινων χαρακτήρων.

Τα στοιχεία ελέγχου προορίζονται να παρέχουν στον χρήστη έναν απλό τρόπο δημιουργίας χαρακτήρων που δίνουν έκφραση στο ευρύτερο δυνατό φάσμα ανθρώπινων μορφών. Τα ελεγχόμενα χαρακτηριστικά χωρίζονται σε δύο ομάδες: μακροεντολή και λεπτομέρεια. Αυτό περιλαμβάνει ορισμένα εργαλεία που δεν έχουν δημιουργηθεί ακόμα ή βρίσκονται σε πρώιμα στάδια ανάπτυξης για πράγματα όπως στάσεις, κύκλους κινουμένων σχεδίων, διαχείριση των εκφράσεων του προσώπου, τα μαλλιά και τα ρούχα.

Με εξαίρεση τη μοντελοποίηση, τα περισσότερα από αυτά τα εργαλεία ακολουθούν μια προσέγγιση "point and click" χρησιμοποιώντας τη βιβλιοθήκη του MakeHuman. Μέσω της βιβλιοθήκης MakeHuman, μπορείτε να προσθέσετε κινούμενα σχέδια εκφράσεις προσώπου, παπούτσια,ρούχα και άλλες λεπτομέρειες πάνω στον χαρακτήρα τους. 

Διαθέτει επίσης εργαλεία για την εξαγωγή εικονικών ανθρώπων σε άλλο λογισμικό (όπως η σουίτα μοντελοποίησης Blender 3D), όπου μπορούν να γίνουν περαιτέρω βελτιώσεις. Είναι διαθέσιμο για windows και Mac OS X. Για να τρέξετε την εφαρμογή αφού κατεβάσετε το αρχείο αποσυμπιέστε το και τρέξτε το εκτελέσιμο αρχείο makehuman.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
MakeHuman : Δωρεάν εφαρμογή για την δημιουργία εικονικών χαρακτήρων
4/ 5 stars - "MakeHuman : Δωρεάν εφαρμογή για την δημιουργία εικονικών χαρακτήρων" Το MakeHuman είναι ένα δωρεάν εργαλείο που έχει σχεδιαστεί ώστε να απλοποιεί τη δημιουργία εικονικών χαρακτήρων χρησιμοποιώντας μια γ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>