Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Δημιουργήστε εφαρμογές Desktop για τους αγαπημένους σας ιστότοπουςΑν επισκέπτεσθε συχνά μία ιστοσελίδα που σας αρέσει, μπορείτε τώρα να δημιουργήσετε μία εφαρμογή Desktop για το λειτουργικό σας σύστημα. Η εφαρμογή Desktop υποστηρίζει Windows, Mac και Linux. Επιλέξτε το λειτουργικό σύστημα στο οποίο θέλετε να εκτελέσετε την εφαρμογή Desktop. Ο τρόπος είναι πολύ απλός ας υποθέσουμε ότι επιθυμείτε να φτιάξετε μία εφαρμογή για την ιστοσελίδα μας. 

Μπείτε στο desktop.appmaker και πληκτρολογήστε την διεύθυνση του ιστότοπου το όνομά του, ανεβάστε ένα εικονίδιο για τον αναγνωρίζετε και συμπληρώστε το e-mail σας. Πατήστε τώρα στην επιλογή create now περιμένετε λίγο έως ότου δημιουργηθεί η εφαρμογή και μετά κατεβάστε τη στον υπολογιστή σας, ανοίξτε το φάκελο και κάντε κλικ επάνω στο εικονίδιο της εφαρμογής.


Αν δεν θέλετε να περιμένετε απλά ανοίξτε το e-mail σας σε λίγη ώρα που θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασίας και κάντε κλικ στον  σύνδεσμο που σας έχει αποσταλεί για να την κατεβάσετε.

Author's Website:
Δημιουργήστε εφαρμογές Desktop για τους αγαπημένους σας ιστότοπους
4/ 5 stars - "Δημιουργήστε εφαρμογές Desktop για τους αγαπημένους σας ιστότοπους" Αν επισκέπτεσθε συχνά μία ιστοσελίδα που σας αρέσει, μπορείτε τώρα να δημιουργήσετε μία εφαρμογή Desktop για το λειτουργικό σας σύστημα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>