Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Demonsaw : Κρυπτογραφημένη πλατφόρμα επικοινωνιών και ανταλλαγής αρχείων



To Demonsaw είναι μια κρυπτογραφημένη πλατφόρμα επικοινωνιών που σας επιτρέπει να συνομιλείτε, να στέλνετε μηνύματα και να μεταφέρετε αρχεία χωρίς φόβο συλλογής δεδομένων ή επιτήρησης. Eχει ένα πλήρως ανατυπωμένο UI, καθιστώντας πολύ εύκολη τη χρήση της. Για πιο λεπτομερείς ερωτήσεις, προηγμένες επιλογές διαμόρφωσης και πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης του δικού σας ασφαλούς δικτύου ανατρέξτε στον ιστότοπο που υποστηρίζεται από την κοινότητα. 

Το Demonsaw είναι μια εφαρμογή που προστατεύει την ταυτότητα των χρηστών της. Τα μηνύματα IP δεν είναι ορατά δεν υπάρχουν πληροφορίες σύνδεσης για εισαγωγή κατά την εκκίνηση της εφαρμογής, εκτός από το (προαιρετικό) για ένα όνομα χρήστη. Το Demonsaw δεν είναι P2P είναι ένα ιδιαίτερης σχεδίασης  δίκτυο που προστατεύεται από πολλαπλά επίπεδα κρυπτογράφησης. Η ανωνυμία είναι πολύ σημαντική για τον Eijah, ιδρυτή του Demonsaw. 

Όταν ξεκινάτε την εφαρμογή ένα όνομα χρήστη παράγεται τυχαία και μπορείτε να το αντικαταστήσετε με το δικό σας όνομα χρήστη αν θέλετε. Μόλις επιλέξετε ένα όνομα, πληκτρολογήστε τη διεύθυνση του δρομολογητή (τη διεύθυνση IP / URL που πρόκειται να συνδεθείτε). 

  Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows




Demonsaw : Κρυπτογραφημένη πλατφόρμα επικοινωνιών και ανταλλαγής αρχείων
4/ 5 stars - "Demonsaw : Κρυπτογραφημένη πλατφόρμα επικοινωνιών και ανταλλαγής αρχείων " To Demonsaw είναι μια κρυπτογραφημένη πλατφόρμα επικοινωνιών που σας επιτρέπει να συνομιλείτε, να στέλνετε μηνύματα και να μεταφέρετε ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>