Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Bforartists : Ολοκληρωμένη σουίτα 3D για τη δημιουργία 3D περιεχομένουΤο Bforartists είναι μια δωρεάν ολοκληρωμένη σουίτα 3D για τη δημιουργία 3D περιεχομένου. Σας προσφέρει τον πλήρη βοηθό τρισδιάστατης τεχνικής για να δημιουργήσετε γραφικά παιχνιδιών,  ταινίες και φωτογραφίες.

Από μοντελοποίηση, γλυπτική, υφή, κινούμενα σχέδια, απόδοση, έως και μετά την επεξεργασία. Όπως συμβαίνει και με το Blender, είναι ένα λογισμικό ανοικτού κώδικα που διατίθεται δωρεάν. Σημειώστε ότι το Bforartists είναι πλήρως λειτουργικό χωρίς κανένα περιορισμό.

Όπως συμβαίνει και με κάθε παρόμοια εφαρμογή για να δουλέψετε μαζί της χρειάζεται να έχετε κάποια εξοικείωση-εμπειρία με λογισμικά αυτού του είδους. Στην σελίδα του δημιουργού της, θα βρείτε φυσικά και το απαραίτητο manual για να ξεκινήσετε την εκμάθηση του.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
Bforartists : Ολοκληρωμένη σουίτα 3D για τη δημιουργία 3D περιεχομένου
4/ 5 stars - "Bforartists : Ολοκληρωμένη σουίτα 3D για τη δημιουργία 3D περιεχομένου" Το Bforartists είναι μια δωρεάν ολοκληρωμένη σουίτα 3D για τη δημιουργία 3D περιεχομένου. Σας προσφέρει τον πλήρη βοηθό τρισδιάστατης τ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>