Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Battery Optimizer : Εξακριβώστε την φυσική κατάσταση της μπαταρίας σας και βελτιστοποιήστε τηΤο Battery Optimizer είναι πολλά βήματα μπροστά και αποτελεί μία πολύ χρήσιμη εφαρμογή που θα μας βοηθήσει σε αυτό τον σκοπό. Η λειτουργία του είναι απλή, αφού τρέξουμε το πρόγραμμα και γιο να το ρυθμίσουμε σωστά θα πρέπει να το βοηθήσουμε να αναγνωρίσει και να τεστάρει τα χαρακτηριστικά της μπαταρίας μας ώστε να επιλέξει αυτόματα τον κατάλληλο τρόπο βελτιστιοποίησης της χρήσης του. Παράλληλα δε θα εξακριβώσουμε την φυσική κατάσταση της μπαταρίας μας. 

Όπως βλέπετε επάνω δεξιά στο μενού του προγράμματος υπάρχει η ένδειξη Batery Health. Αυτή είναι ίσως και η πιο σημαντική ένδειξη που θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας.οι ενδείξεις που θα πάρουμε ανάλογα με την κατάσταση της μπαταρίας μας χωρίζονται σε 4 βασικές κατηγορίες :

Excellent : Η υγεία της μπαταρίας σας είναι άριστη εάν το το ποσοστό υγείας της μπαταρίας είναι πάνω από 90 % που σημαίνει ότι η μέγιστη χωρητικότητα της μπαταρίας σας είναι τουλάχιστον 90 % της αρχικής της χωρητικότητας .

Good : Η υγεία της μπαταρίας σας είναι καλή, αν το ποσοστό υγείας της μπαταρίας σας είναι μεταξύ 50-89 % που σημαίνει ότι η μέγιστη χωρητικότητα της μπαταρίας σας είναι μεταξύ 50 - 89 % της αρχικής της χωρητικότητας. 

Poor : Η υγεία της μπαταρίας σας είναι ανεπαρκούς ποιότητας εάν ποσοστό μπαταρίας σας υγεία είναι μεταξύ 20-49 % που σημαίνει ότι η μέγιστη χωρητικότητα της μπαταρίας σας είναι μεταξύ 20-49 % της αρχικής της χωρητικότητας και τέλος 

Attention Needed: Σε αυτή την κατάσταση βρίσκεται η υγεία της μπαταρίας εάν το ποσοστό υγείας της είναι κάτω από κάτω από 20 %  που σημαίνει ότι η μέγιστη χωρητικότητα της μπαταρίας σας είναι κάτω από το 20 % της αρχικής της χωρητικότητας και θα πρέπει οπωσδήποτε να την αντικαταστήσετε.Ρυθμίσεις

Για τη βελτιστιοποίηση της απόδοσης της μπαταρίας θα χρειαστεί να την τεστάρουμε πατώντας στην επιλογή Optimization Battery Life όπως θα δείτε στον επόμενη καρτέλα υπάρχουν δύο επιλογές, η Expess Scanning Mode (γρήγορη λειτουργία σάρωσης) που είναι και η ταχύτερη και το τεστ θα ολοκληρωθεί σε περίπου 8 λεπτά και η λειτουργία Comprehensive Scanning Mode (Ολοκληρωμένη λειτουργία σάρωσης) που είναι πλήρης και θα διαρκέσει περισσότερο με αποτέλεσμα όμως να έχετε πιο ακριβή αποτελέσματα.

Αποσυνδέσετε τον φορητό σας υπολογιστή από την πρίζα επιλέξτε την προτιμώμενη λειτουργία σάρωσης και κάντε κλικ στο "Begin Diagnostic"

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Μην χρησιμοποιήσετε το φορητό υπολογιστή σας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας σάρωσης. 

Μετά το πέρας των δοκιμών θα δείτε την βαθμολογία απόδοσης της μπαταρίας σας. Από εκεί και μετά η εφαρμογή θα αναλάβει την διαχείριση της λειτουργίας της μπαταρίας στον υπολογιστή σας ενημερώνοντάς σας με ακρίβεια για την υγεία της και τον χρόνο που υπολείπεται μέχρι την αποφόρτισή της.

 
Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
Battery Optimizer : Εξακριβώστε την φυσική κατάσταση της μπαταρίας σας και βελτιστοποιήστε τη
4/ 5 stars - "Battery Optimizer : Εξακριβώστε την φυσική κατάσταση της μπαταρίας σας και βελτιστοποιήστε τη" Το Battery Optimizer είναι πολλά βήματα μπροστά και αποτελεί μία πολύ χρήσιμη εφαρμογή που θα μας βοηθήσει σε αυτό τον σκοπό. Η λειτ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>