Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Ashampoo Photo Optimizer 2018 : Βελτιστοποιήστε αυτόματα τις φωτογραφίες σαςΤο Ashampoo Photo Optimizer 2018 είναι μία εφαρμογή που κάνει τις εικόνες σας να φαίνονται καλύτερα. Η αυτόματη βελτιστοποίηση βρίσκεται στην καρδιά του προγράμματος και βελτιώνει τις εικόνες με το πάτημα ενός κουμπιού. Αυτό επιτυγχάνεται με λεπτομερή ανάλυση εικόνας που αποκαλύπτει πιθανά αδύνατα σημεία. Χρωματικά χρώματα, λανθασμένες ρυθμίσεις έκθεσης ή λανθασμένη θερμοκρασία χρώματος - Ο αλγόριθμος του Photo Optimizer τα βρίσκει όλα αυτά. 

Η νέα έκδοση διαθέτει επίσης αυτόματη εξισορρόπηση λευκού και αντίθεση για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Η αυτόματη βελτιστοποίηση έχει βελτιωθεί ώστε να ταιριάζει με ακρίβεια στις ανάγκες των φιλόδοξων φωτογράφων.

Φυσικά, το Ashampoo Photo Optimizer 2018 περιλαμβάνει επίσης απαραίτητα εργαλεία επεξεργασίας εικόνας για την προσαρμογή των χρωμάτων, την περιστροφή, την αλλαγή μεγέθους και την περικοπή εικόνων. Το Ashampoo Photo Optimizer 2018 σχεδιάστηκε για γρήγορη και αποτελεσματική επεξεργασία εικόνων και δεν απαιτεί προηγούμενη γνώση.
Για να το ενεργοποιήσετε θα πρέπει να κάνετε registation.


Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
Ashampoo Photo Optimizer 2018 : Βελτιστοποιήστε αυτόματα τις φωτογραφίες σας
4/ 5 stars - "Ashampoo Photo Optimizer 2018 : Βελτιστοποιήστε αυτόματα τις φωτογραφίες σας" Το Ashampoo Photo Optimizer 2018 είναι μία εφαρμογή που κάνει τις εικόνες σας να φαίνονται καλύτερα. Η αυτόματη βελτιστοποίηση βρίσκε...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>