Πώς να ενεργοποιήσετε την κοινή χρήση γειτονικών συσκευών στα Windows 10Η κοινή χρήση γειτονικών συσκευών είναι μία νέα λειτουργία που προστέθηκε στα windows 10 για την ανταλλαγή αρχείων μεταξύ υπολογιστών, διαμέσου Wi-FI ή Bluetooth. Μέσω της κοινής χρήσης γειτονικών υπολογιστών μπορείτε να κάνετε κοινή χρήση εγγράφων, φωτογραφιών, και άλλων αρχείων σε  υπολογιστές που βρίσκονται κοντά σας μέσω, Bluetooth ή Wi-Fi. Ωστόσο, για να μπορέσετε να τη χρησιμοποιήσετε, θα πρέπει οι υπολογιστές να υποστηρίζουν Bluetooth ή να βρίσκονται συνδεδεμένοι στο ίδιο Wi-Fi δίκτυο και φυσικά να τρέχουν την τελευταία έκδοση  των Windows 10 - 1803.

Πριν προχωρήσουμε παρακάτω,  πρέπει να ελέγξουμε ποια έκδοση windows χρησιμοποιούμε. Για να το δούμε, κάνουμε δεξί κλικ στο startmenu των windows και κλικάρουμε στο σύστημα. Αν τρέχετε  κάποια άλλη έκδοση και επιθυμείτε να κάνετε αναβάθμιση πατήστε εδώ.


Αφού βεβαιωθήκαμε ότι όλα είναι σωστά, πάμε να δούμε τώρα αν κοινή χρήση γειτονικών συσκευών είναι ενεργοποιημένη στη συσκευή μας. Για να το εξακριβώσουμε πάμε στις ρυθμίσεις των windows και πληκτρολογούμε αλλαγή ρυθμίσεων κοινής εμπειρίας.


Στην καρτέλα που θα ανοίξει πατάμε κοινόχρηστες εμπειρίες και αν δεν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή την ενεργοποιούμε.


Είμαστε έτοιμοι, από εκεί και μετά, αν θέλουμε να στείλουμε κάποιο αρχείο σε κάποιο κοντινό μας υπολογιστή πατάμε επάνω του με δεξί κλικ  επιλέγουμε κοινή χρήση  και αποστέλλουμε το αρχείο μας.Πώς να ενεργοποιήσετε την κοινή χρήση γειτονικών συσκευών στα Windows 10
4/ 5 stars - "Πώς να ενεργοποιήσετε την κοινή χρήση γειτονικών συσκευών στα Windows 10" Η κοινή χρήση γειτονικών συσκευών είναι μία νέα λειτουργία που προστέθηκε στα windows 10 για την ανταλλαγή αρχείων μεταξύ υπολογιστώ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>