//Add More external stylesheets SSuite File Backup Master : Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας


Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

SSuite File Backup Master : Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας

read

Το SSuite File Backup Master είναι μια δωρεάν λύση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας που έχει σχεδιαστεί για να δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας είτε στον τοπικό υπολογιστή είτε σε άλλο υπολογιστή στο δίκτυο. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα πολλαπλών νημάτων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των αρχείων και των φακέλων σας. Η διαδικασία της δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων με το SSuite File Backup Master είναι αρκετά γρήγορη, αλλά εξαρτάται από το μέγεθος των αρχείων που πρέπει να υποστούν επεξεργασία. 

Μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας οποιουδήποτε αριθμού φακέλων και αρχείων, που βρίσκονται οπουδήποτε στο σύστημά σας. Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας με ευκολία και ταχύτητα (Uncompressed Backups). Αντιγράψτε ολόκληρο τον υπολογιστή σας, συμπεριλαμβανομένου του λειτουργικού συστήματος, των εφαρμογών, των ρυθμίσεων χρήστη και όλων των δεδομένων. 

Έχετε πλήρη έλεγχο των αρχείων και των φακέλων που θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας. Το κύριο παράθυρο σάς επιτρέπει να ορίσετε εύκολα, να εκτελέσετε εργασίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Δείχνει όλες τις λεπτομέρειες ενός νέου έργου ευθεία στο κύριο παράθυρο, αλλά σας δίνει επίσης πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του με ένα μόνο κλικ. Αυτή η εφαρμογή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας προσφέρει μια διαισθητική διεπαφή που καθιστά όλες τις λειτουργίες εύκολα προσβάσιμες τόσο για αρχάριους όσο και για επαγγελματίες.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!