Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Remote Link : Μετατρέψτε το κινητό σε τηλεχειριστήριο για τον υπολογιστή σαςTο Remote Link είναι μία εφαρμογή που μετατρέπει οποιοδήποτε Android κινητό τηλέφωνο ή tablet σε ένα WiFi ή Bluetooth τηλεχειριστήριο για τον υπολογιστή σας. Περιλαμβάνει επιφάνεια αφής, (mouse), απομακρυσμένο πληκτρολόγιο, δυνατότητα παρουσίασης PowerPoint από το PC μέσω κινητού, δυνατότητα αναπαραγωγής βίντεο και ήχου και διαχείριση βασικών ενεργειών στον υπολογιστή όπως τερματισμός, επανεκκίνηση αναστολή λειτουργίας κ.λ.π.

Είναι ίσως ένα από τα καλύτερα στο είδος του. Όλες οι υπηρεσίες που παρέχει λειτουργούν άριστα χωρίς κανένα κανένα απολύτως πρόβλημα, ωστόσο στα αρνητικά της εφαρμογής είναι ότι τουλάχιστο για εμάς δεν δούλεψε με Wi-Fi παρά μόνο μέσω Bluetooth.

Πριν ξεκινήσετε κατεβάστε το λογισμικό για PC από εδώ remotelink.asus.comκαι κάντε εγκατάσταση στον υπολογιστή σας, κατεβάστε τώρα την εφαρμογή από το Google Play τρέξτε τη από το κινητό και επιλέξτε τρόπο σύζευξης.

____________Κλικ για μεγέθυνση_____________

Remote Link : Μετατρέψτε το κινητό σε τηλεχειριστήριο για τον υπολογιστή σας
4/ 5 stars - "Remote Link : Μετατρέψτε το κινητό σε τηλεχειριστήριο για τον υπολογιστή σας" Tο Remote Link είναι μία εφαρμογή που μετατρέπει οποιοδήποτε Android κινητό τηλέφωνο ή tablet σε ένα WiFi ή Bluetooth τηλεχειριστήρι...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>