Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας. Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Recovery Toolbox : Ανακτήστε τα δεδομένα σας από φθαρμένα CD, DVD, HD-DVD, Blu-RayΤο Recovery Toolbox έχει σχεδιαστεί για την ανάκτηση δεδομένων από κατεστραμμένα μέσα όλων των τύπων όπως CD, DVD, HD-DVD, Blu-Ray κλπ. Το πρόγραμμα σάς επιτρέπει να ανακτήσετε αρχεία οποιουδήποτε τύπου. Το εργαλείο σαρώνει τους δίσκους και εξοικονομεί όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ανάκτησης, το Recovery Toolbox για το CD Free χρησιμοποιεί πολλούς διαφορετικούς αλγόριθμους, οι οποίοι αυξάνουν σημαντικά την ποσότητα και την ποιότητα των ανακτημένων δεδομένων.

Ο χρήστης στο τέλος θα λάβει μια πλήρη και ευανάγνωστη αναφορά για όλες τις λεπτομέρειες της διαδικασίας ανάκτησης.Το πρόγραμμα επιτρέπει στο χρήστη να ελέγχει τη διαδικασία ανάκτησης με τον πιο άνετο τρόπο: ποια αρχεία και από πού να ανακτηθούν, πού να αποθηκεύονται δεδομένα και ούτω καθεξής. Είναι επίσης δυνατή η προβολή όλων των απαραίτητων πληροφοριών τόσο για την πηγή των δεδομένων που ανακτώνται όσο και για την τοποθεσία στην οποία θα αποθηκευτούν.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
Recovery Toolbox : Ανακτήστε τα δεδομένα σας από φθαρμένα CD, DVD, HD-DVD, Blu-Ray
4/ 5 stars - "Recovery Toolbox : Ανακτήστε τα δεδομένα σας από φθαρμένα CD, DVD, HD-DVD, Blu-Ray" Το Recovery Toolbox έχει σχεδιαστεί για την ανάκτηση δεδομένων από κατεστραμμένα μέσα όλων των τύπων όπως CD, DVD, HD-DVD, Blu-Ray κλ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>