Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας. Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

FrontFace Lockdown : Προστατέψτε και κλειδώστε υπολογιστές που χρησιμοποιούνται ως δημόσια τερματικάΤα Windows παρέχουν διάφορες ρυθμίσεις και επιλογές διαμόρφωσης, προκειμένου να κλειδώσουν και να προστατεύσουν έναν δημόσιο υπολογιστή ή να κάνουν έναν υπολογιστή έτοιμο για συνεχή και 24ωρη χρήση, όπως σε εφαρμογές ψηφιακής σήμανσης (εμφάνιση εικόνων, βίντεο, ιστοσελίδων, μετεωρολογικών δεδομένων, μενού εστιατορίων κ.λ.π)

Ειδικά εργαλεία για αυτό το σκοπό, όπως το εργαλείο Windows SteadyState από τη Microsoft, έχουν διακοπεί ή δεν λειτουργούν πλέον με τρέχουσες εκδόσεις των Windows. Για να καλυφθεί αυτό το κενό, κυκλοφόρησε το εργαλείο κλειδώματος FrontFace για Windows με το οποίο μπορείτε να προστατεύσετε έναν υπολογιστή με Windows με ένα μόνο κλικ ή να τον προετοιμάστε για μια μη επιτηρούμενη, συνεχή χρήση 24/7.

Το εργαλείο κλειδώματος FrontFace π.χ. σας επιτρέπει να απενεργοποιήσετε ορισμένα πλήκτρα πληκτρολογίου όπως το κλειδί των Windows ή συντομεύσεις όπως Ctrl + Alt + Del, αλλά και να ρυθμίσετε έναν περιορισμένο λογαριασμό χρήστη που συνδέεται αυτόματα κατά την εκκίνηση χωρίς να εισάγει κωδικό πρόσβασης ή ελέγχει την αυτόματη εκκίνηση ενός προκαθορισμένη εφαρμογή. 

Είναι επίσης δυνατή η εύκολη ρύθμιση των τυπικών ρυθμίσεων, όπως η κατάσταση αναμονής, η προφύλαξη οθόνης ή οι επιλογές εξοικονόμησης ενέργειας. Το Εργαλείο κλειδώματος FrontFace είναι διαθέσιμο για Windows Windows 7, Windows 8.1 και Windows 10!

FrontFace Lockdown Tool : 1.7.0

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
FrontFace Lockdown : Προστατέψτε και κλειδώστε υπολογιστές που χρησιμοποιούνται ως δημόσια τερματικά
4/ 5 stars - "FrontFace Lockdown : Προστατέψτε και κλειδώστε υπολογιστές που χρησιμοποιούνται ως δημόσια τερματικά " Τα Windows παρέχουν διάφορες ρυθμίσεις και επιλογές διαμόρφωσης, προκειμένου να κλειδώσουν και να προστατεύσουν έναν δημόσιο υπολογι...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>