//Add More external stylesheets ApowerPDF : Επεξεργαστείτε, τροποποιήστε, υπογράψτε και μετατρέψτε αρχεία PDF



Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021

ApowerPDF : Επεξεργαστείτε, τροποποιήστε, υπογράψτε και μετατρέψτε αρχεία PDF

read

Το ApowerPDF είναι ένα δωρεάν εργαλείο που  προσφέρει ευρύ φάσμα επιλογών επεξεργασίας PDF για να διαλέξετε ανάλογα με τις ανάγκες σας. Με αυτό, μπορείτε να τροποποιήσετε εύκολα κείμενο και γραφικά, να προσθέσετε εικόνες, κείμενο, υδατογραφήματα ή ακόμα και να διαχειριστείτε σελίδες PDF και να τις αποθηκεύσετε με αποτελέσματα που μοιάζουν ακριβώς με το πρωτότυπο. Μπορείτε επίσης, να μεταφέρετε το περιεχόμενο σε PDF και να το αντικαταστήσετε με νέο κείμενο και γραφικά. Αν είναι απαραίτητο, μπορείτε επίσης να τροποποιήσετε το χρώμα και το μέγεθος της γραμματοσειράς σας.

  Όταν προσπαθείτε να τροποποιήσετε ένα PDF προσθέτοντας συμπληρωματικά αρχεία στα PDF σας για περαιτέρω επεξήγηση, μπορείτε επίσης να κάνετε χρήση αυτής της εφαρμογής καθώς σας δίνει τη δυνατότητα να εισάγετε κείμενο και εικόνες σε οποιοδήποτε σημείο του PDF. Το ApowerPDF παρέχει επίσης την ιδανική λύση για τη διαχείριση σελίδων PDF, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε εύκολα για να διαιρέσετε ένα PDF με σελίδες πολλαπλών σελίδων, να διαγράψετε, να εισάγετε και να περιστρέψετε σελίδες. Επιπλέον, είστε σε θέση να προσαρμόσετε τον σχεδιασμό σελίδας τροποποιώντας / προσθέτοντας μια κεφαλίδα, υποσέλιδο, φόντο, κλπ. 

Εάν επιθυμείτε να αποκτήσετε την ιδιοκτησία του εγγράφου PDF ή απλώς να τα διακρίνετε από άλλους, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας υδατογράφημα στο έγγραφο προσθέτοντας προσαρμοσμένο κείμενο ή εικόνες.  Τέλος, προσφέρει επίσης μια ενσωματωμένη δυνατότητα μετατροπής PDF.  Υποστηρίζει τη μετατροπή εγγράφων PDF σε Word, Excel, HTML, Text, PPT κλπ. Απλά ανοίξτε το έγγραφο και στη συνέχεια μετατρέψτε το σε μορφή αρχείου που επιθυμείτε. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μετατραπέντα αρχεία σας θα διατηρήσουν τα αρχικά δεδομένα, τη διάταξη και τη μορφοποίηση.   Ωστόσο, πρέπει να επισημάνω ότι ορισμένες επιλογές διατίθενται χωρίς περιορισμούς στην επαγγελματική έκδοση του προϊόντος

Author's Website:

Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!