Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Rohos Mini Drive : Δημιουργήστε κρυπτογραφημένα διαμερίσματα στο στικάκι σαςΤο Rohos Mini Drive είναι μία δωρεάν εφαρμογή που προστατεύει μια μονάδα flash USB δημιουργώντας ένα κρυφό και κρυπτογραφημένο διαμέρισμα στο δίσκο. Αν έχετε πολλά ιδιωτικά αρχεία στη μονάδα USB και θέλετε να τα κρατήσετε μυστικά, μπορείτε να τα προστατεύσετε με κωδικό πρόσβασης και ισχυρή κρυπτογράφηση χρησιμοποιώντας το Rohos Mini Drive.

Προσφέρει επίσης ένα φορητό εργαλείο κρυπτογράφησης για εργασία με κρυπτογραφημένο διαμέρισμα σε οποιοδήποτε υπολογιστή. Ανιχνεύει αυτόματα τη μονάδα flash USB και ορίζει τις ιδιότητες για το κρυπτογραφημένο διαμέρισμα. Απλά πρέπει να δώσετε έναν κωδικό πρόσβασης για να την προστατεύσετε.Με ένα μόνο κλικ μπορείτε να αποθηκεύσετε το πρώτο σας αρχείο σε προστατευμένο τόμο. Η κρυπτογράφηση είναι αυτόματη και επί τόπου. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο μυστικό σας δίσκο εισάγοντας τον σωστό κωδικό πρόσβασης. Οι ειδοποιήσεις δίσκου σας βοηθούν να γνωρίζετε πότε συνδέεται ή αποσυνδέεται το διαμέρισμα που έχει ασφαλιστεί.

Με το φορητό πρόγραμμα περιήγησης δίσκων Rohos μπορείτε να εργαστείτε με ένα διαμέρισμα που προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης σε οποιοδήποτε υπολογιστή χωρίς δικαιώματα διαχειριστή ή με την εγκατάσταση πρόσθετου λογισμικού. Λειτουργεί σαν την εξερεύνηση των Windows, εμφανίζοντας φακέλους και αρχεία. 
Η κρυπτογράφηση On-The-Fly χωρίς δικαιώματα διαχειριστή είναι πλέον δυνατή με τη νέα τεχνολογία Virtualization αρχείων. Η λειτουργία απόκρυψη φακέλου θα σας επιτρέψει να κρυπτογραφήσετε, να προστατεύσετε με κωδικό και να κλειδώσετε οποιοδήποτε φάκελο της εφαρμογής στο C: \ Program Files \. 

Έτσι θα μπορέσετε να κρυπτογραφήσετε και προστατεύστε σημαντικά στοιχεία του προφίλ σας στο Google Chrome όπως, ιστορικό, αγαπημένα, δεδομένα φόρμας, αριθμούς πιστωτικών καρτών, αποθηκευμένους κωδικούς πρόσβασης, cookies κ.λ.π. ή ακόμη να κρυπτογραφήστε και να αποκρύψτε το προφίλ σας Skype με το ιστορικό συνομιλίας, τα ληφθέντα αρχεία, τις επαφές σας, τον κωδικό Skype αλλά και άλλες εφαρμογές .


Μετά την εγκατάσταση της εφαρμογής θα βρείτε μέσα στο στικάκι σας την εφαρμογή Rohos Disk Portable που σας επιτρέπει τη χρήση κρυπτογραφημένου σας διαμερίσματος σε οποιοδήποτε υπολογιστή χωρίς δικαιώματα διαχειριστή ή την εγκατάσταση πρόσθετου λογισμικού και το αρχείο Rohos mini.exe με το οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση στον κρυφό σας δίσκο σε οποιοδήποτε υπολογιστή.


Στην δωρεάν του έκδοση περιορίζεται στη δημιουργία κρυπτογραφημένων δίσκων έως και 8GB

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
Rohos Mini Drive : Δημιουργήστε κρυπτογραφημένα διαμερίσματα στο στικάκι σας
4/ 5 stars - "Rohos Mini Drive : Δημιουργήστε κρυπτογραφημένα διαμερίσματα στο στικάκι σας" Το Rohos Mini Drive είναι μία δωρεάν εφαρμογή που προστατεύει μια μονάδα flash USB δημιουργώντας ένα κρυφό και κρυπτογραφημένο διαμέρισ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>