Rohos Mini Drive : Δημιουργήστε κρυπτογραφημένα διαμερίσματα στο στικάκι σας



Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023

Rohos Mini Drive : Δημιουργήστε κρυπτογραφημένα διαμερίσματα στο στικάκι σας

read

Το Rohos Mini Drive είναι μία δωρεάν εφαρμογή που προστατεύει μια μονάδα flash USB δημιουργώντας ένα κρυφό και κρυπτογραφημένο διαμέρισμα στο δίσκο. Αν έχετε πολλά ιδιωτικά αρχεία στη μονάδα USB και θέλετε να τα κρατήσετε μυστικά, μπορείτε να τα προστατεύσετε με κωδικό πρόσβασης και ισχυρή κρυπτογράφηση χρησιμοποιώντας το Rohos Mini Drive.

Προσφέρει επίσης ένα φορητό εργαλείο κρυπτογράφησης για εργασία με κρυπτογραφημένο διαμέρισμα σε οποιοδήποτε υπολογιστή. Ανιχνεύει αυτόματα τη μονάδα flash USB και ορίζει τις ιδιότητες για το κρυπτογραφημένο διαμέρισμα. Απλά πρέπει να δώσετε έναν κωδικό πρόσβασης για να την προστατεύσετε.

Με ένα μόνο κλικ μπορείτε να αποθηκεύσετε το πρώτο σας αρχείο σε προστατευμένο τόμο. Η κρυπτογράφηση είναι αυτόματη και επί τόπου. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο μυστικό σας δίσκο εισάγοντας τον σωστό κωδικό πρόσβασης.

Οι ειδοποιήσεις δίσκου σας βοηθούν να γνωρίζετε πότε συνδέεται ή αποσυνδέεται το διαμέρισμα που έχει ασφαλιστεί. Με το φορητό πρόγραμμα περιήγησης δίσκων Rohos μπορείτε να εργαστείτε με ένα διαμέρισμα που προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης σε οποιοδήποτε υπολογιστή χωρίς δικαιώματα διαχειριστή ή με την εγκατάσταση πρόσθετου λογισμικού. Λειτουργεί σαν την εξερεύνηση των Windows, εμφανίζοντας φακέλους και αρχεία.

Η κρυπτογράφηση On-The-Fly χωρίς δικαιώματα διαχειριστή είναι πλέον δυνατή με τη νέα τεχνολογία Virtualization αρχείων. Η λειτουργία απόκρυψη φακέλου θα σας επιτρέψει να κρυπτογραφήσετε, να προστατεύσετε με κωδικό και να κλειδώσετε οποιοδήποτε φάκελο της εφαρμογής στο C: \ Program Files . 
Έτσι θα μπορέσετε να κρυπτογραφήσετε και προστατεύστε σημαντικά στοιχεία του προφίλ σας στο Google Chrome όπως, ιστορικό, αγαπημένα, δεδομένα φόρμας, αριθμούς πιστωτικών καρτών, αποθηκευμένους κωδικούς πρόσβασης, cookies κ.λ.π. ή ακόμη να κρυπτογραφήστε και να αποκρύψτε το προφίλ σας Skype με το ιστορικό συνομιλίας, τα ληφθέντα αρχεία, τις επαφές σας, τον κωδικό Skype αλλά και άλλες εφαρμογές .
Αφού κατεβάσετε την εφαρμογή τρέξτε τη και κάντε κλικ στην επιλογή Encrypt USB Drive. Επιλέξτε το USB σας και καθορίστε το μέγεθος του κρυπτογραφημένου φακέλου. Στην δωρεάν του έκδοση περιορίζεται στη δημιουργία κρυπτογραφημένων δίσκων έως και 8GB.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Rohos Mini Drive

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!