Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Power Battery: Παρατείνετε το χρόνο λειτουργίας της συσκευής σας βελτιστοποιώντας την χρήση της μπαταρίαςTo Power Battery είναι ένα ελαφρύ, γρήγορο και έξυπνο app που σας βοηθά το να αποκτήσετε περισσότερο χρόνο αυτονομίας στη συσκευή σας βελτιώνοντας παράλληλα και την υγεία της μπαταρίας. 

Η εφαρμογή σαρώνει γρήγορα το κινητό σας, ελέγχει την κατανάλωση ενέργειας των εφαρμογών και των ρυθμίσεων, και τα βελτιστοποιεί χρησιμοποιώντας μία προηγμένη τεχνολογία εξοικονόμησης μπαταρίας που σταματά αποτελεσματικά την περιττή κατανάλωση ενέργειας.

Περιλαμβάνει επίσης τη δυνατότητα ταχείας φόρτισης και εκκινεί αυτόματα κατά τη φόρτιση της μπαταρίας διακόπτοντας εφαρμογές που δεν χρειάζονται και εκτελούνται κατά τη φόρτιση και τέλος εμφανίζει το ποσοστό της μπαταρίας στην οθόνη, καθώς και το τον εκτιμούμενο χρόνο φόρτισης. 

Σε τελική ανάλυση και αφού τη δοκιμάσαμε εκτεταμένα, εκτιμούμε πώς πρόκειται για μία εξαιρετική εφαρμογή που κάνει ακριβώς ότι υπόσχεται.
Power Battery: Παρατείνετε το χρόνο λειτουργίας της συσκευής σας βελτιστοποιώντας την χρήση της μπαταρίας
4/ 5 stars - "Power Battery: Παρατείνετε το χρόνο λειτουργίας της συσκευής σας βελτιστοποιώντας την χρήση της μπαταρίας" To Power Battery είναι ένα ελαφρύ, γρήγορο και έξυπνο app που σας βοηθά το να αποκτήσετε περισσότερο χρόνο αυτονομίας στη συσκευή σας...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>