Οι 5 καλύτεροι δωρεάν uninstallers για συσκευές AndroidΗ απεγκατάσταση των εφαρμογών που δεν μας χρειάζονται πια είναι μία απλή διαδικασία που μπορεί να γίνει μέσα από το μενού του κινητού μας τηλεφώνου ή του τάμπλετ μας, όμως διαφέρει ως προς την ευχρηστία-ευκολία ανάλογα με το λειτουργικό και τις δυνατότητες που υπάρχουν σε κάθε συσκευή. 

Ωστόσο, για το σκοπό αυτό υπάρχουν πάρα πολλές εφαρμογές τρίτων στο Google Play Store που μπορούν να μας βοηθήσουν έτσι ώστε η όλη διαδικασία να γίνεται πανεύκολα. Για το σκοπό αυτό αφού ψάξαμε και δοκιμάσαμε δεκάδες παρόμοιες εφαρμογές  καταλήξαμε στις παρακάτω πέντε. 

Ο λόγος που τις επιλέξαμε και η σειρά παρουσίασης (κάτι που θα ισχύει πλέον για κάθε μαζική παρουσίαση εφαρμογών από εδώ και στο εξής) έχει να κάνει με την συνισταμένη κάποιων βασικών παραμέτρων όπως την λειτουργικότητα της εφαρμογής, την εμφάνιση ή όχι παρεμβατικών - ενοχλητικών διαφημίσεων κατά τη χρήση της, την υποστήριξη της γλώσσας μας, και τέλος την προσωπική μας εκτίμηση.

1.

Σας επιτρέπει να επιλέξετε μία ή πολλές εφαρμογές που θέλετε να αφαιρέσετε από το smartphone σας.Υποστηρίζει, επίσης, την αναζήτηση των εφαρμογών και, στη συνέχεια, την κατάργηση της εγκατάστασης. Επίσης εμφανίζει την έκδοση και τη μνήμη που καταναλώνεται από μεμονωμένες εφαρμογές.

2.

Δημιουργεί μία λίστα για όλες τις εγκατεστημένες εφαρμογές με δυνατότητα αναζήτησης εφαρμογής με βάση το όνομα. Μπορείτε επίσης να δείτε εκτός από το όνομα της εφαρμογής την έκδοση το χρόνος ενημέρωσης και το μέγεθος. και φυσικά να καταργήσετε πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα.


 3

Κατάργηση της εφαρμογής εύκολα με ένα κλικ. Υποστήριξη μαζικής απεγκατάστασης και δυνατότητα εμφάνισης της έκδοσης και του μέγεθος των εφαρμογών.


 4

Κατάργηση της εφαρμογής, μαζική απεγκατάσταση εφαρμογών, αναζήτηση εφαρμογής γρήγορα με βάση το όνομα και προβολή σελίδας λεπτομερειών εφαρμογής.


 5

Εμφάνιση ονόματος εφαρμογής, έκδοσης, χρόνου εγκατάστασης και μεγέθους, αναζήτηση εφαρμογής με όνομα. Διάφορες λειτουργίες ταξινόμησης (όνομα, ημερομηνία, μέγεθος, ..) απομάκρυνση πολλών εφαρμογών ταυτόχρονα. Λίστα όλων των εγκατεστημένων εφαρμογών. 

Οι 5 καλύτεροι δωρεάν uninstallers για συσκευές Android
4/ 5 stars - "Οι 5 καλύτεροι δωρεάν uninstallers για συσκευές Android" Η απεγκατάσταση των εφαρμογών που δεν μας χρειάζονται πια είναι μία απλή διαδικασία που μπορεί να γίνει μέσα από το μενού του κινητού ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>