Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Toucan : Πώς να δημιουργήσετε κρυπτογραφημένα αντίγραφα ασφαλείας για τα δεδομένα σαςΗ εφαρμογή που θα σας παρουσιάσουμε είναι μία εφαρμογή φορητή, (Portable) που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε υπολογιστή χωρίς να χρειάζεται να εγκατασταθεί, και με την βοήθεια της μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας για τα δεδομένα του υπολογιστή σας να τα συγχρονίσετε και γιατί όχι ακόμη και να τα κρυπτογραφήσετε.

Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας είναι πάντα απαραίτητη ιδιαίτερα εάν τα δεδομένα με τα οποία εργάζεστε περιέχουν σημαντικά στοιχεία και φυσικά δεν μιλάμε μόνο για φωτογραφίες ή τραγούδια, αλλά ακόμη και για προσωπικά δεδομένα, τρεχούμενους λογαριασμούς, αριθμούς τραπεζικών λογαριασμών, διαγράμματα, κλπ. Αυτή η έκδοση περιλαμβάνει πέντε βασικούς τρόπους συγχρονισμού: Copy, Mirror, Equalise, Move and Clean που μπορούν να συνδυαστούν με μια ποικιλία ελέγχων αρχείων όπως είναι το μέγεθος των αρχείου, η τροποποίηση της ώρας των αρχείων και ο έλεγχος της κεφαλίδας ώστε να ελαχιστοποιηθεί ο αριθμός των αρχείων που απαιτείται για την αντιγραφή. 

Μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και επαναφοράς σε κλασικούς τύπους αρχείων όπως είναι τα Zip, 7-Zip και gzip , με την υποστήριξη για την πλήρη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, την ενημέρωση υπαρχόντων αντιγράφων ασφαλείας καθώς και την αποκατάσταση αρχείων από συμπιεσμένα αρχεία.

Επίσης υποστηρίζεται ο αυτόματος έλεγχος των αρχείων που δημιουργήθηκαν με κωδικό πρόσβασης, περιλαμβάνει κρυπτογράφηση AES-256, κρυπτογράφηση και μια μεγάλη συλλογή από ενσωματωμένες μεταβλητές για βασικές λειτουργίες, όπως η ημερομηνία, η ώρα ή ακόμη και περισσότερο σύνθετες μεταβλητές που περιλαμβάνουν την ετικέτα των δίσκων ή τα έγγραφα του καταλόγου, τέλος πολλά άλλα χαρακτηριστικά συμπληρώνουν την αποτελεσματικότητα της εφαρμογής όπως είναι η πλήρης υποστήριξη drag and drop και η μετάφραση του μενού του προγράμματος σε πολλές γλώσσες.

Εν κατακλείδι πρόκειται για μία εφαρμογή που από πρώτη εμφάνιση μπορεί να μη σας γεμίζει το μάτι, όμως είναι πραγματικό διαμάντι με πολύ μεγάλες δυνατότητες.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
Toucan : Πώς να δημιουργήσετε κρυπτογραφημένα αντίγραφα ασφαλείας για τα δεδομένα σας
4/ 5 stars - "Toucan : Πώς να δημιουργήσετε κρυπτογραφημένα αντίγραφα ασφαλείας για τα δεδομένα σας" Η εφαρμογή που θα σας παρουσιάσουμε είναι μία εφαρμογή φορητή, (Portable) που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε υπολογιστή χ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>