//Add More external stylesheets SuperTuxKart : 3D παιχνίδι αγώνων με χαρακτήρες καρτούν



Κυριακή 25 Ιουνίου 2023

SuperTuxKart : 3D παιχνίδι αγώνων με χαρακτήρες καρτούν

read

Το SuperTuxKart είναι ένα δωρεάν 3D παιχνίδι αγώνων. Μπορείτε να παίξετε μόνος σας απέναντι στο PC, με τους φίλους σας σε ένα PC, ο ένας εναντίον του άλλου ή ακόμη και διαδικτυακά. Μπορείτε ακόμη να κάνετε ένα ενιαίο αγώνα ενάντια σε άλλους και να ανταγωνιστείτε σε ένα από τα πολλά Grand Prix, σκοπός σας είναι να προσπαθήσετε να συγκεντρώσετε την υψηλότερη βαθμολογία. Περιλαμβάνει πάρα πολλές πίστες και αρένες που επεκτείνονται σε ακόμη περισσότερες με την προσθήκη πρόσθετων.

Στα θετικά χαρακτηριστικά του εκτός των άλλων περιλαμβάνεται και το πολυγλωσσικό περιβάλλον του παιχνιδιού και έτσι όπως καταλάβατε υποστηρίζει και διαθέτει και ελληνικό μενού. είναι ένα τρισδιάστατο, ανοικτού λογισμικού ηλεκτρονικό παιχνίδι αγώνων δρόμου, με ποικιλία χαρακτήρων, πιστών και κατηγοριών για να παίξετε.

Υπάρχουν διάφορες πίστες με διάφορα θέματα από οδήγηση κάτω από το νερό, αγροτικές περιοχές, ζούγκλες η ακόμα και στο διάστημα! 

Προσπάθησε όσο μπορείς να αποφύγεις άλλα αυτοκίνητα όπου μπορούν να σε προσπεράσουν, όμως μην πέσεις πάνω στις μπανάνες! Να έχεις το νου σου για μπάλες του bowling, βεντούζες, φούσκες και cakes που θα έρθουν από τους αντιπάλους σου. 
 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows, Android, linux, macOS
Κατεβάστε την εφαρμογή SuperTuxKart


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!