//Add More external stylesheets

Πέμπτη 23 Μαΐου 2024

SayHi : Εφαρμογή Android για μετάφραση και επικοινωνία σε πολλές γλώσσες

read


Το SayHi είναι μία δωρεάν εφαρμογή για Android που σας επιτρέπει να μεταφράζετε και να επικοινωνείτε σε πάνω από 100 γλώσσες. Αναπτύχθηκε από την εταιρεία SayHi με έδρα το Ισραήλ και κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2018. 

Η βασική λειτουργία του SayHi είναι η άμεση μετάφραση ομιλίας μέσω της απλής λειτουργίας "μίλησε και μετάφρασε". Ο χρήστης πατάει το κουμπί, μιλάει στην εφαρμογή και αυτόματα η ομιλία μεταφράζεται και αναπαράγεται στην επιλεγμένη γλώσσα. Αυτό καθιστά το SayHi ιδανικό εργαλείο για πρόσωπο-με-πρόσωπο επικοινωνία σε πολύγλωσσα περιβάλλοντα, όπως ταξίδια, συναντήσεις, επιχειρηματικές συζητήσεις κ.α.

Πατήστε παρατεταμένα σε μια μετάφραση για να αντιγράψετε ή να κοινοποιήσετε τις συνομιλίες σας μέσω email, SMS, Facebook ή Twitter, ιδανικό αν θέλετε να μάθετε μια νέα γλώσσα, να ταξιδέψετε σε μια ξένη χώρα ή να συνομιλήσετε με άτομα που δεν μιλούν τη γλώσσα σας. 

Απαιτείται σύνδεση στο Internet για τη χρήση της εφαρμογής, δικαιώματα χρήσης του μικροφώνου για τις μεταφράσεις φωνής, δικαιώματα ειδοποιήσεων push ώστε κατά τα ταξίδια σας να μπορείτε να ανακαλύπτετε τις νέες γλώσσες που παρέχονται και για να λαμβάνετε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις από την ομάδα του SayHi


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  1. Μετάφραση ομιλίας σε πάνω από 100 γλώσσες: Η κύρια λειτουργία της εφαρμογής είναι η άμεση μετάφραση της ομιλίας σας σε πάνω από 100 γλώσσες. Απλά πατήστε το κουμπί, μιλήστε και η εφαρμογή θα μεταφράσει και θα αναπαράγει τη μετάφραση.
  2. Μετάφραση κειμένου: Μπορείτε επίσης να εισάγετε κείμενο και να το μεταφράσετε σε πολλές γλώσσες. Αυτό είναι χρήσιμο για μετάφραση μηνυμάτων, εγγράφων, μενού κ.α.
  3. Φωνητική αναπαραγωγή: Το μεταφρασμένο κείμενο μπορεί να αναπαραχθεί φωνητικά στην επιλεγμένη γλώσσα, βοηθώντας στη σωστή προφορά.
  4. Ιστορικό συνομιλιών: Η εφαρμογή καταγράφει το ιστορικό των συνομιλιών σας, έτσι μπορείτε εύκολα να ανακαλέσετε προηγούμενες μεταφράσεις.

Συνοψίζοντας, το SayHi είναι μία από τις πιο ολοκληρωμένες και χρήσιμες εφαρμογές μετάφρασης και επικοινωνίας για Android. Με τις πολλές δυνατότητές της, καθιστά την επικοινωνία σε πολύγλωσσα περιβάλλοντα πιο εύκολη και αποτελεσματική.


Ακολουθήστε μας στο Google News



Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ