Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

SayHi : Συνομιλήστε σε διαφορετικές γλώσσες και ακούστε τη φωνή σας να μεταφράζεται απευθείαςΣυνομιλήστε σε διαφορετικές γλώσσες και ακούστε τη φωνή σας να μεταφράζεται απευθείας. Αλλάξτε εύκολα γλώσσες, επιλέξτε ανδρικές ή γυναικείες φωνές (όπου διατίθεται) και αυξήστε ή μειώστε την ταχύτητα της ομιλίας.

Πατήστε παρατεταμένα σε μια μετάφραση για να αντιγράψετε ή να κοινοποιήσετε εύκολα τις συνομιλίες σας μέσω email, SMS, Facebook ή Twitter, ιδανικό αν θέλετε να μάθετε μια νέα γλώσσα, να ταξιδέψετε σε μια ξένη χώρα ή αν συνομιλήσετε με άτομα που δεν μιλούν τη γλώσσα σας.

Απαιτείται σύνδεση στο Internet για τη χρήση της εφαρμογής, δικαιώματα χρήσης του μικροφώνου για τις μεταφράσεις φωνής, δικαιώματα ειδοποιήσεων push ώστε κατά τα ταξίδια σας να μπορείτε να ανακαλύπτετε τις νέες γλώσσες που παρέχονται και για να λαμβάνετε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις από την ομάδα του SayHi.

 
SayHi : Συνομιλήστε σε διαφορετικές γλώσσες και ακούστε τη φωνή σας να μεταφράζεται απευθείας
4/ 5 stars - "SayHi : Συνομιλήστε σε διαφορετικές γλώσσες και ακούστε τη φωνή σας να μεταφράζεται απευθείας" Συνομιλήστε σε διαφορετικές γλώσσες και ακούστε τη φωνή σας να μεταφράζεται απευθείας. Αλλάξτε εύκολα γλώσσες, επιλέξτε ανδρικές ή γ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>